FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu, primul mesaj după plecarea de la FCSB: „Becali putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea”

FOTO: facebook.com/FCSBOfficial/
FOTO: facebook.com/FCSBOfficial/

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 15:48 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 17:29

Edi Iordănescu (43 de ani) a decis să plece de la FCSB, fiind deranjat de criticile primite din partea Gigi Becali, în ciuda rezultatelor excelente: 8 meciuri la rând fără înfrângere (7 victorii, un egal).

La scurt timp după ce despărțirea dintre cele două părți a fost oficializată, Edi Iordănescu a transmis un mesaj. 

El a afirmat că nu are nicio ofertă de la echipa națională, așa cum a sustinut Gigi Becali pentru GSP.ro. Totodată, Edi Iordănescu a comunicat că tocmai ar fi refuzat două oferte din străinătate, fiind decis să rămână concentrat la obiectivul pe care și l-a asumat la FCSB, acela de a deveni campion. 

Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB! Gigi Becali, reacție pentru GSP.ro: „Posibil are ceva la echipa națională!” + ce se întâmplă cu clauza
FCSB
Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB! Gigi Becali, reacție pentru GSP.ro: „Posibil are ceva la echipa națională!” + ce se întâmplă cu clauza

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după plecare de la FCSB: „Gigi Becali putea să facă bani. O echipă îmi plătea clauza”

Una dintre echipe ar fi fost chiar dispusă să achite clauza de reziliere unilaterală a contractului, în valoare de 500.000 de euro, bani pe care Gigi Becali i-a ratat ca urmare a refuzului antrenorului. 

„Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB.

Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere. Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma”, a spus Edi Iordănescu în emisiunea lui Gabi Safta de la Radio Sport Live.

A plecat de la FCSB fără a cere despăgubiri

Rezilierea contractului dintre FCSB și Edi Iordănescu a fost una amiabilă, după cum au comunicat atât clubul, cât și patronul Gigi Becali: „A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta”.

Odată cu plecarea lui Edi Iordănescu, FCSB va fi pregătită de Mihai Pintilii, care preia rolul de antrenor interimar. 

VIDEO: „FCSB e jucăria lui Gigi Becali, nu se poate schimba”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Edi Iordănescu împotriva metodelor lui Gigi Becali. Strigătul unei generații

Ce variante are acum FCSB » Pe cine ar putea aduce Becali în locul lui Iordănescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
1947____forumer
1947____forumer  •  15 Noiembrie 2021, 02:26
Postat de Rotariu Nelu pe 14 Noiembrie 2021, 19:57

Exact! Voi lua o mare pauza și ma gândesc sa ma abonez la echipa lui Talpanica! Sau mai bine nu! Tot o mocirla e!

N-avem nevoie la STEAUA de oī přöåśte, stai acolo la fc jiji 2003.

alex.aelev
alex.aelev  •  14 Noiembrie 2021, 19:57

Gigele esti posedat de Satan, incearca sa scapi de el, omule, ca nu e in ordine. Adica fa altceva decat ai facut pana acum, ca altfel vei arde in flacarile iadului. Pe bune!

1239261346101533
Rotariu Nelu  •  14 Noiembrie 2021, 19:57

Exact! Voi lua o mare pauza și ma gândesc sa ma abonez la echipa lui Talpanica! Sau mai bine nu! Tot o mocirla e!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează