FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine o va pregăti pe FCSB după plecarea lui Iordănescu » Becali a ales „interimarul”

FOTO: facebook.com/FCSBOfficial
FOTO: facebook.com/FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 16:55 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 17:27

După despărțirea de Edi Iordănescu (43 de ani), FCSB căută un nou antrenor.

Echipa roș-albastră va juca pe 21 noiembrie cu FC Botoșani în prima etapă din retur, iar Gigi Becali a decis cine se va ocupa de pregătirea echipei până la numirea noului antrenor.

Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB! Gigi Becali, reacție pentru GSP.ro: „Posibil are ceva la echipa națională!” + ce se întâmplă cu clauza
FCSB
Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB! Gigi Becali, reacție pentru GSP.ro: „Posibil are ceva la echipa națională!” + ce se întâmplă cu clauza

Mihai Pintilii, „interimar” la FCSB după plecarea lui Iordănescu

„Pintilii va conduce echipa! Habar n-am cine va fi antrenor! Avem timp o săptămână”, a spus Becali la Telekom Sport.

După retregare, Pintilii a rămas în cadrul echipei ca delegat. El lucra zi de zi ca asistent al antrenorului principal, iar la meci stătea pe bancă înregistrat ca delegat al echipei. Ca să-și joace rolul, el manevra și tabla care afișează schimbările, cu numerele jucătorilor care ies și ale celor care intră. După venirea lui Iordănescu, Pintilii nu a mai avut loc pe bancă.

Dacă ar vrea să-l păstreze pe Pintilii, Becali are nevoie să găsească un antrenor paravan, cu licență PRO, care să fie „principal” în acte. În acest moment, fostul  nu are nicio calificare pentru meseria aceasta. El abia a început Școala de antrenori în Moldova, la Chișinău, astfel că nu poate da indicații în timpul meciurilor.

Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB.

Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere. Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma
- mesajul pe care Edi Iordănescu i l-a transmis lui Safta

Ce variante de antrenor ar putea alege Gigi Becali:

1. Nicolae Dică

Așa cum Gazeta Sporturilor a scris pe 9 noiembrie, Nicolae Dică ar putea o soluție pentru FCSB. Gigi Becali l-ar vrea înapoi pe cel care a mai fost „principalul" roș-albaștrilor din vara anului 2017 până în decembrie 2018. 

În primul sezon cu el pe bancă, randamentul echipei a fost unul bun, a obținut calificarea în „16”-imile Europa League și a fost aproape de câștigarea campionatului. FCSB a ratat titlul atunci din cauza unei înfrângeri pe care a suferit-o în mod surprinzător la Iași, 0-1, cu un gol pe care l-a marcat Andrei Cristea. 

Gigi l-a vrut și în vară pe actualul secund al naționalei, dar acesta a preferat să continue cu Rădoi. Acum, când mandatul lui Mirel va expira, Becali poate încerca din nou să-l ademenească pe fostul atacant.

2. Mirel Rădoi

O variantă ar putea fi chiar selecționerul Mirel Rădoi, căruia i se termină contractul cu FRF și care pare decis să plece de la națională. Astfel, Rădoi ar putea fi numit din nou antrenor la echipa finului său, după experința nereușită din 2015, când antrena fără a avea licența Pro, fiind trecut în acte director sportiv. 

Mirel Rădoi a plecat după 19 etape de la FCSB, după meciul pierdut cu Astra, scor 0-1. În acel moment, FCSB ocupa locul al patrulea, la 10 puncte în spatele liderului Astra. 

Rădoi a condus-o pe FCSB în 29 de partide, iar bilanțul lui este foarte slab: 13 victorii, 7 egaluri și 9 înfrângeri. Relația tensionată cu nașul Gigi Becali l-a forțat pe Rădoi să plece.

3.  Să rămână cuMihai Pintilii sau să aducă un antrenor fără nume

Patronul FCSB ar putea miza din nou pe o variantă surpriză și să aducă un antrenor fără nume, așa cum s-a întâmplat în cazurile Bogdan Argeș Vintilă, Bogdan Andone, Vergil Andronache, Toni Petrea, Dinu Todoran, putând astfel să se joace de-a antrenorul la echipă.

Becali ar putea merge pe mâna unui om pe care-l are deja în club și ar putea decide ca Mihai Pintilii să se ocupe de echipă, iar FCSB să aducă un antrenor paravan, care să aibă licență PRO.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ce variante are acum FCSB » Pe cine ar putea aduce Becali în locul lui Iordănescu

Dezvăluiri din interior » Cum l-a forțat Becali pe Iordănescu să plece: „Mi-a arătat mesajul. I s-a zis că se duce degeaba la antrenament”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  15 Noiembrie 2021, 07:31

Mihai Pintilii e un bun roman crestin ortodox?

albastrualb
albastrualb  •  14 Noiembrie 2021, 21:33
Postat de Ciprian Catalin pe 14 Noiembrie 2021, 21:12

O varianta ar fi sa lasam ciobanul singur si sa aiba suporteri cum are Astra acum. Mergem cu armata. Omul este bolnav. Are nevoie de un medic bun. Cum poti spune ca Raducanu nu era bun presedinte? Cum poti spune ca Edi nu era bun antrenor? Ca echipa nu joaca? Daca prinzi play off sa zici sarut mana. Becali te urâm

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  14 Noiembrie 2021, 21:24

Fara palmares,fara stadion,fara nume,fara suporteri,fara antrenor,fara Dumnezeu.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează