FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri din interior » Cum l-a forțat Becali pe Iordănescu să plece: „Mi-a arătat mesajul. Cineva din familie a fost sunat”

FOTO: facebook.com/FCSBOfficia
FOTO: facebook.com/FCSBOfficia

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 16:25 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 16:57

Deranjat de criticile lui Gigi Becali, Edi Iordănescu (43 de ani) a plecat de la FCSB după 11 partide (8 victorii, 2 egaluri și o înfrângere).

Controversatul Gheorghe Mustață, condamnat în trecut pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, a dezvăluit ce a vorbit cu Edi Iordănescu și că antrenorul i-a transmis că a fost forțat să plece, după ce Becali i-a spus cuiva din familia Iordănescu că luni nu va nimeni la baza FCSB.

Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB! Gigi Becali, reacție pentru GSP.ro: „Posibil are ceva la echipa națională!” + ce se întâmplă cu clauza
FCSB
Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB! Gigi Becali, reacție pentru GSP.ro: „Posibil are ceva la echipa națională!” + ce se întâmplă cu clauza

Edi Iordănescu, forțat de Gigi Becali să plece de la FCSB: „I s-a spus că luni vine degeaba la antrenament”

„Am primit un mesaj de la Edi. El nu mai poate continua în felul aceasta. Mi-a spus că cineva din familie a fost sunat de o anumită persoană și că i s-a spus că mâine (n.r. - luni) nu se va mai prezenta la bază niciun muncitor și că dacă el se duce acolo nu are pe cine să antreneze. Are acces, dar nu vine nimeni la muncă.

Edi mi-a zis să transmis că nu poate să accepte ca cineva din familia lui să primească un telefon în care să i se spună că nu va fi nimeni. Edi a spus că renunță la contract pentru a nu afecta echipa. Suporterii trebuie să știe că Peluza Nord va acționa. Lumea va vedea în viitor ce vom face. 

Nu mai are ce căuta nimeni la noi. Avem antrenor. Gigi Becali. Preparator fizic și doctor tot Gigi Becali. Azi, la 19:00, Peluza Nord va lua o hotărâre clară. Din momentul acesta, noi nu vom mai comunica cu nimeni. Vom lua atitudine începând de azi.

Mâine voi vorbi cu Edi și voi face totul public, dacă voi avea acordul lui. Acum mi-a zis că nu poate rezista în presiunea asta și nu poate afecta clubul și fanii. Face un pas înapoi pentru a nu afecta echipa. Eu am vorbit mereu cu Edi. 

Dacă nu ieșea Becali azi public și nu suna un membru din familia lui pentru a-i spune că mâine nu va găsit niciun muncitor la muncă... Edi mi-a arătat mesajul.

Gigi a spus că Edi nu va fi sabotat, dar a fost sunat cineva din familia lui Iordănescu și i-a spus că Edi se va duce degeaba la bază”, a spus Mustață la Radio Sport Live.

Iordănescu, forțat ca Marius Șumudică

Situația lui Iordănescu amintește de cea a lui Marius Șumudică. Acestuia nu i-a fost permis accesul pe stadion, deși avea programat antrenamentul. Atunci, patronul Nelu Varga voia să-l dea afară și a decis mutarea ședinței de pregătire și interzicerea la stadion a lui Șumudică.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Edi Iordănescu, primul mesaj după plecarea de la FCSB: „Becali putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea”

Ce variante are acum FCSB » Pe cine ar putea aduce Becali în locul lui Iordănescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mordi
mordi  •  14 Noiembrie 2021, 22:48

Peluza Nord ar face bine sa revina la realitate si sa sustina Steaua si nu jucaria lu' jiji.

423943391114861
Geri Sorin  •  14 Noiembrie 2021, 21:32

echipa pacii,tatal,patronul saruta icoane,MM *eul puscarias ca si patronul de altfel,ce dracu ori ce Dumnezeu sa mai ceri de la astia???

florar
florar  •  14 Noiembrie 2021, 20:29
Postat de George Adrian Popescu pe 14 Noiembrie 2021, 18:12

Povestea asta a fost sortita esecului din prima clipa caci totul a fost gândit ca și cum patronul ar fi o mizerie de care toată lumea trebuie sa se dezică. Ma mir ca nu i s-a interzis sa între în club sau ca nu a fost alungat cu pietre. Nu îmi place deloc Becali dar acestea nu sunt clauze contractuale care sa aducă progres. Și as vrea sa îl vad pe acela care îl înjura pe Becali în situația aceasta ca va accepta sa fie tratat în propria sa firma ca un infractor, ca un hot, ca un nemernici pe care nu trebuie sa îl bagi în seama. Care din voi ați accepta? Sigur, Becali sare calul, se crede Hristos pe pamant și este deranjant, foarte deranjant, dar nu poți veni în curtea lui și sa ii spui: de azi eu sunt stăpân, ieși afara! Trebuiesc găsite alte cai de dialog.

Pițurcă macar a recunoscut!!!,,,,Ce credeai că ai fost adus de deștept? Ai fost adus să dai bani!,,

Vezi toate comentariile (18)
Comentează