FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a intrat în direct și l-a contrat pe Edi Iordănescu: „Tâmpenii! Faci caritate pe banii mei?” + îl acuză pe Edi că minte: „Abia aştept să scap!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 11:45 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 12:18

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a oferit o primă reacție după comunicatul emis de Edi Iordănescu sâmbătă seara.

Încă în funcție la FCSB, Edi Iordănescu scrisese pe Facebook sâmbătă seara că Gigi Becali i-a solicitat rezilierea contractului. Duminică dimineața, latifundiarul din Pipera a intrat în direct la TV și a demontat mesajul postat de Iordănescu. Patronul de la FCSB spune că Edi Iordănescu a fost, de fapt, cel care a solicitat primul încheierea raporturilor contractuale.

„E păcat să te afunzi în mocirla pe care Gigi o împrăştie în jurul lui” » Reacții în lanț după comunicatul lui Edi Iordănescu
FCSB
„E păcat să te afunzi în mocirla pe care Gigi o împrăştie în jurul lui” » Reacții în lanț după comunicatul lui Edi Iordănescu

Gigi Becali: „El a cerut propunerea de reziliere, nu noi”

„Nu, nu este adevărat. El a trimis o hârtie la club, la Argăseală, ceva de clauze, tâmpenii. Eu am spus doar că nu jucăm bine, că nu-mi convine jocul. Am spus tot timpul că încă am încredere în el. Apoi i-am spus: «Cum să mai stai în casa omului, dacă tu trimiți hârtii cu amenințări?». El a cerut o propunere (de reziliere), nu noi. Doamne, miluiește! Abia aștept să scap. 

Eu nu am cerut nicio reziliere. I-am spus că propunerea mea să-i mai dăm salariile până la final și să-și ia banii. Eu am dat curs propunerii venite de la el. Eu nu m-am opus. M-am întâlnit cu el la mine, iar el trimite hârtie, prin avocați, la Argăseală” a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Gigi Becali: „Edi Iordănescu face caritate pe banii mei?”

Edi Iordănescu a mai scris sâmbătă seara că, în cazul în care va primi cei 500.000 de euro din clauza de reziliere, îi va dona pe toți în scopuri caritabile. Gigi Becali a fost un car de nervi când a auzit acest lucru.

Edi să doneze banii lui, nu banii mei. Face caritate pe banii mei? Am crezut că a înțeles. Ce vorbe bună să spun despre el dacă echipa nu joacă nimic? I-am scris să nu plece nicăieri și că mai bine pleacă în glorie. Îmi spune că nu e apreciat și că niciodată nu i-am spus vorbe frumoase. Eu, patron, n-am voie să spun dacă mă întreabă presa dacă merge jocul? Eu nu-l dau afară. Să stea liniștit, nu va primi niciun leuț de la mine. 

Edi Iordănescu împotriva metodelor lui Gigi Becali. Strigătul unei generații
EDITORIAL
Edi Iordănescu împotriva metodelor lui Gigi Becali. Strigătul unei generații

Mă crucesc când văd ce spune. Intră în scandal cu proprietarul clubului, îl amenință și spune că ia el e banii și îi donează. Donezi pe banii mei? Cum să se mai ducă în curtea patronului dacă a intrat în conflict cu el? Vreau să-i plătesc banii până în iarnă și să plece. Nu la mine e problema. Să-și pună pofta în cui, să meargă să antreneze” declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”. 

Nu doresc să-mi dau acordul pentru încetarea colaborării decât într-un singur caz. Încetarea unilaterală din partea clubului, achitarea clauzei de reziliere pentru că patronul a spus oricum că asta nu este o problemă, iar eu promit că a doua zi după ce acei bani au intrat în contul meu, toți vor fi direcționați către donații, cu acte doveditoare. Vor merge către copii și oameni în vârstă.

- Edi Iordănescu, antrenor FCSB

VIDEO Gigi Becali, noi declarații virulente: „Îmi închide vreodată Edi Iordănescu gura?”

Citește și alte știri despre FCSB: 

„E păcat să te afunzi în mocirla pe care Gigi o împrăştie în jurul lui” » Reacții în lanț după comunicatul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu aruncă bomba: „Patronul mi-a propus încetarea colaborării. Nu plec decât dacă îmi achită clauza. Și apoi voi dona toți banii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
romeverest
romeverest  •  14 Noiembrie 2021, 18:36

Este simplu !! Singura vinovatie apartine naturii care a creat acest personaj jenant pe nume George Becali !!

347655969058390
Ion Popescu  •  14 Noiembrie 2021, 17:08

Ordinar ca Jiji nu=i !

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  14 Noiembrie 2021, 16:53
Postat de csa.si.fcsb.inseamna.steaua pe 14 Noiembrie 2021, 14:18

N-am mai prea urmarit stirile recent, dar din cate stiu, Ogararu are probleme din cauza acelui jucator care a jucat pe fals, 3 meciuri in 24 de ore, nu pentru circul din autocar. Dar nu te inteleg.. te bucuri ca jiji nu s-a putut abtine, ca iese si vorbeste iar prin presa? Parca voi, anti-jijistii, il dispretuiati pe cioban si il doreati disparut din fotbal. Dar de fapt, voi vreti ca FCSB sa dispara, pentru ca jiji poate oricand sa treaca la alte echipe, gen Clinceni, si sa isi continue circul de acolo, cu siguranta n-ati mai fi atat de deranjati. Disparitia lui jiji din presa, revenirea la normalitate in fotbalul romanesc, fara scandaluri, fara interventii pe banca tehnica, despre asta v-ati plans voi si despre asta ati tot vorbit, ca va doriti sa se intample. Si acum te bucuri ca jiji a iesit iar si a vorbit ca in vremurile lui bune.. nu te mai inteleg, jur. Tu urasti FCSB, pentru ca stii ca asta e aceeasi echipa din '47 incoace, recunoscuta de toate forurile sportive, dar impotriva careia ai intors armele, si vrei sa dispara pentru a scapa de micile sentimente de vinovatie care te mai macina. Tu nu-l urasti pe jiji. Eu asta inteleg..

Mă Silvică, io am mai spus asta, și nu odată!, iar tu care căutai prin arhive pe vremuri mai mult ca sigur știi ca pt mine FC fcsb = ne-a jjijji si ne-a jjijji = FC fcsb, pur și simplu unul fără altul nu se poate, este o simbioza perfecta. De asemenea am mai spus, chiar ieri ultima data!, ca nu sunt fcsbist ca sa doresc moartea cuiva (tu sigur știi pe unii pe aici care se bucura pt Romeo și Alin și ne tot trimit după ei), nici măcar a lui Becali, însă desigur doresc și aștept cu mult interes “moartea” FC fcsb! Odată cu FC fcsb va “muri” și personajul mediatic “ne-a jjijji”! :-)))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează