FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Edi Iordănescu ironizează schimbările lui Gigi Becali: „Probabil vorbea la telefon și n-a văzut”

Eduard Iordănescu, antrenor CFR Cluj
Eduard Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 18:47 / Actualizat joi, 18 martie 2021 20:34

Edward Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre presiunea pe care o pune Gigi Becali pe arbitri.

  • FCSB - CFR Cluj e programat vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe DigiSport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport

Referindu-se la momentul controversat din meciul tur dintre CFR și FCSB, scor 2-0, când „roș-albaștrii” au cerut penalty la un henț al lui Camora, tehnicianul campioanei l-a ironizat pe Gigi Becali pentru intervențiile sale peste antrenorul Toni Petrea.

„Gigi Becali este un strateg foarte fin, deosebit, ce a făcut în ultima perioadă face parte din strategia sa. Nu este o întâmplare faptul că după meciul în care noi am fost decapitați acasă, cu Voluntari, de greșeli - sunt sigur - neintenționate ale arbitrului, a doua zi a ieșit și a făcut vâlvă cu un episod de acum 4 luni pe care îl repetă obsesiv, cu hențul lui Camora.

Oricum ne face o nedreptate, în acea fază a fost un fault clar, dar probabil domnul Becali vorbea la telefon în momentul respectiv și nu a surprins acel eveniment. A făcut toată această strategie ca să mute atenția. Sunt sigur, din păcate însă a avut impact, am văzut că au avut jocuri în care au fost arbitrați foarte bine. Îmi pare rău de cei de la Gaz Metan Mediaș, pentru că am văzut prin ce au trecut la jocul de la București, ba mai mult, cred că nu este o întâmplare nici trimiterea mea în tribună”, a spus Edi Iordănescu.

Eu îl cunosc foarte bine pe patronul de la FCSB. Îl respect foarte mult, și sunt sincer. A făcut foarte multe lucruri bune și foarte bune, nu numai în fotbal. A investit mulți bani, în jucători tineri, majoritatea români. Investițiile sale au ajutat fotbalul, cluburile de la care a cumpărat. Îl respect pentru actele de caritate pe care le face, știu de foarte multe gesturi frumoase pe care le-a făcut și sunt necunoscute presei - Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Edward Iordănescu: „Afirmația lui Gigi Becali m-a întristat”

Iordănescu s-a declarat dezamăgit de reacția lui Gigi Becali când a aflat de cazurile de Covid-19 de la CFR (Valentin Costache, Gabriel Debeljuh și Mario Rondon), Patronul de la FCSB a surprins, declarând că „a făcut Dumnezeu dreptate”

„M-a lăsat fără glas afirmația dânsului. Eu le doresc sănătate jucătorilor de la FCSB și nu numai. Doresc sănătate tuturor, trăim vremuri dificile și trebuie să fim aproape unii de alții, să ne susținem. Îmi doresc să avem în față cel mai bun 11 al FCSB-ului. Cred că cei doi antrenori, Petrea și Neubert, au un rol deosebit în ce s-a întâmplat acolo și îmi doresc să fie sănătoși, la fel și jucătorii lor.

M-a întristat când am auzit acea afirmație și vă garantez că o să am grijă ca băieții noștri să știe de această afirmație, să vedem cum vor răspunde ei pe teren”, a spus Iordănescu.

A făcut Dumnezeu dreptate şi la CFR Cluj. Cum am făcut eu şi puşcărie.. Mai devreme sau mai târziu face Dumnezeu dreptate peste tot. Mâna lui Mario Camora, henţ-urile tot.. ei plătesc acum. Mâna lui Camora nu o uit toată viaţa mea. Nu ai cum aşa ceva. A văzut cel de Sus. Tot. Băi Edi.. nu se poate. Punctele furate cu Kovacs sunt ale mele, nu au fost punctele CFR-ului. Le-au furat. Totul inventat. Asta este pură mizerie - Gigi Becali, finanțator FCSB

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj vine fără un om de bază la București! Edi Iordănescu pregătește o soluție-surpriză

FRF a programat Supercupa României din sezonul trecut » Când vor juca CFR Cluj și FCSB pentru trofeu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cj666
cj666  •  19 Martie 2021, 06:23
Postat de doar..titi pe 19 Martie 2021, 05:58

cât tupeu să ai bah edy... sa te plângi ca va "dezavantajeaza"arbitrii când tu știi bine câte titluri ați câștigat tocmai cu arbitrii???!! se pare ca ai preluat șmecheria de la dănuț penalty!!

Cata minte ai ba clonuta. Evident lipsa. Sau daca o ai in cap, evident esti asimptomatic.

doar..titi
doar..titi  •  19 Martie 2021, 05:58

cât tupeu să ai bah edy... sa te plângi ca va "dezavantajeaza"arbitrii când tu știi bine câte titluri ați câștigat tocmai cu arbitrii???!! se pare ca ai preluat șmecheria de la dănuț penalty!!

4_3_3
4_3_3  •  18 Martie 2021, 23:14

No, las că va șterge pe jos clujul vineri cu paricopitatele ciobanului, și să vezi atunci dreptate divină.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează