FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitură pentru FCSB! Anunț despre situația lui Edi Iordănescu: „Am bătut palma! Semnăm pe 3 ani”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 17:20

Edward Iordănescu, 40 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, e curtat intens de Gigi Becali pentru a deveni noul antrenor al celor de la FCSB. Numai că șefii de la Gaz Metan anunță că planurile tehnicianului sunt altele.

Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, dezvăluie că antrenorul va semna pe încă 3 ani cu Gaz Metan, în ciuda insistențelor patronului de la FCSB.

Edi Iordănescu o să mai semneze cu Mediaş încă trei ani, am bătut palma, am făcut raportul administratorului special”, a anunţat Ioan Mărginean la TV Telekom Sport.

Gigi Becali dimineață: „M-am înțeles”

Dimineață, patronul FCSB anunțase că s-ar fi înțeles deja cu Edi Iordănescu pentru a-l numi antrenor la FCSB. 

„Putem să spunem că Edi este ca și numit la FCSB. Lipsește semnătura.  Edi nu mi-e subordonat mie. E sclavul rezultatelor. Am vorbit cu el. Mi-a zis «Nea Gigi, vreau autoritate în vestiar». Putere mai mare ca aici nu va avea. Puterea ți-o impui prin rezultate, când jucătorii simt că pot câștiga bani cu tine. Când jucătorii se plâng la patron și zic „Ne-am sufocat. Nu suntem antrenați», e grav”, a spus Becali la Pro X.

VEZI ȘI:

Dorit de Gigi Becali, Edward Iordănescu răspunde printr-un mesaj-manifest: „Să dea Dumnezeu să vină ziua când Steaua o să fie Steaua din nou”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
kikostel
kikostel  •  28 Mai 2019, 01:38

Daca echipa condusa de un oier cu atatea lacune cerebrale e pe locul 2, iti dai seama cum sunt celelalte echipe de mai jos?! E cel mai jalnic campionat din Europa. Nu cred ca se poate mai rau!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Mai 2019, 21:47

in titlu "am batut", in articol "vom bate". peste proaspat !

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Mai 2019, 21:10
Postat de joze_maurinio pe 27 Mai 2019, 17:49

Nu prea vad care e diferenta intre Dica, Teja, Edi sau Becali George. Practic, cam aceeasi valoare. Daca si astia sunt antrenori mai bine ne apucam de clatite si popice. Incredibil cat de jos e tzurca romaneasca, denumita fotbal, DAAAAR, nu va faceti griji: Se poate si mai rau! Fotbalul romanesc nu a atins absurdul!

inca nu, dar e pe cale de a o face! citesc pe aici ca CFR, campioana Romaniei, se "intareste" de zor pentru CL cu jucatori din play-out! va dati seama ce campionat puternic avem? daca jucatorii de play-out sunt buni de CL? va dati seama ca cu aia de play-off jucam direct in liga intergalactica vs echipe gen FC Furia, AS Crematoria, Helion Prime SC, etc etc?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează