FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 0-0

Edi Iordănescu, INCENDIAR: „Până acum m-am abținut, dar gata! O spun public, e strigător la cer!”

CFR Cluj și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, tehnicianul „feroviarilor”, a oferit declarații la final. +26   FOTO
CFR Cluj și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, tehnicianul „feroviarilor”, a oferit declarații la final.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2021 22:35 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 23:44

CFR Cluj și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 23 din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, tehnicianul „feroviarilor”, a oferit declarații la final.

  • Cu o victorie, CFR ar fi trecut peste liderul FCSB. Campioana i-a egalat acum pe roș-albaștri, care au un golaveraj superior.

„Echipa a încercat, am avut o circulație bună. Avem mari probleme cu gazonul, mai ales când adversarii refuză jocul și se pun pe două linii. Am avut 5-6 ocazii mari, bară, Itu, Hoban, Deac. Ne-au lipsit inspirația și execuția. Dacă marcam, ne cream alte avantaje și oportunități. Toate schimbările au fost ofensive. 

O seară catastrofală a arbitrajului! Am avut penalty clar cu Clinceni, cu Sepsi. Înțeleg o greșeală, dar e peste capacitatea mea ce s-a întâmplat acum! Mingea a intrat jumătate de metru în poartă! După, am avut două penalty-uri clare. O spun public, pentru că deja e strigător la cer! 

Eu n-am strigat până acum și am ajuns în situația asta. E prea mult! Un joc se deblochează și așa, cu un astfel de moment. E viciere majoră de rezultat! Arbitrul din această seară are o problemă majoră, sper să doarmă bine, pentru că eu nu voi dormi bine”, a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.

Am controlat meciul în totalitate. Am ratat ocazii imense. Am avut un gol valabil pe care numai dacă nu vrei nu-l vezi. Asta e, trebuie să mergem înainte. Trebuie să-mi ajut mai mult echipa. Avem unul dintre cele mai proaste terenuri din Liga 1 însă. Avem pretenții să jucăm în cupele europene, dar condițiile sunt de Liga 2! Nu vreau să găsesc scuze, dar să vedem și aceste lucruri.
- Adi Păun, mijlocaș CFR Cluj

Fază încinsă în CFR Cluj - FC Voluntari 0-0

Edi Iordănescu, INCENDIAR: „Până acum m-am abținut, dar gata! O spun public, e strigător la cer!”

În minutul 71 al meciului dintre CFR Cluj și FC Voluntari, gazdele au solicitat un gol nevalidat. Centrarea executată de Ciprian Deac a fost reluată către poarta ilfovenilor de Paulo Vinicius. Rîmniceanu a respins, potrivit clujenilor, mingea din poartă. „Cred că e gol, dar n-aș putea băga mâna în foc”, a declarat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu în emisiunea „Digi Sport Special”. În privința fazelor de penalty, Crăciunescu nu le-a dat dreptate clujenilor, afirmând că în nicio situație reclamată de CFR nu se impunea în mod clar lovitură de la 11 metri.

Cadre din confruntarea CFR Cluj - FC Voluntari

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+22 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Teja, revoltat: „De ce dai penalty?! S-a întors să nu-i rupă nasul!” » Verdictul lui Ion Crăciunescu

Coach Gigi Becali reinventează fotbalul! Situație incredibilă la FCSB din cauza schimbărilor făcute în timpul meciului cu Hermannstadt

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (99)
loko1
loko1  •  16 Februarie 2021, 20:55

Invata sa scrii corect,sa eradicam analfabetismul !Apoi pot intelege ,ce ai vrut sa spui.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Februarie 2021, 18:24

Se poate ***? n-ai reusit sa-i sensibilizezi pe bosi? de ce nu-i ceri pe kovacs si pe popa sa te tot arbitreze pana o sa ai doar buline verzi pe toata linia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  16 Februarie 2021, 16:06
Postat de ilie.ceausescu pe 16 Februarie 2021, 13:39

Este incredibil ce sa intampla la gsp.ro. aceeasi gigisti intra si jignesc liberi cu aceleasi id-uri de ani de zile! Nimeni nu-i modereaza sau baneaza conturile!!... in schimb toti ceilalti sunt banati la orice mesaj despre gigi becali!! Este incrrdibil e rusinos gsp.ro!

Si nu este doar asta... Parca toata lumea nu mai vede cu proprii ochi, ci abia asteapta ''reactiile'' comentacilot tv (absolut gretzosi, fara exceptie...) sau ''indicatiile'' celor din studio, PLATITI regeste sa faca rating... Acestia ''comenteaza'' functie de interes, chiar si cand TOATA lumea vede ca este ALB, se gaseste un ''specialist'' din studio ca sa se declare ca este mai mult GRI decat ALB... Este declicul asteptat de hateri, de tot felul de popandai care nu au altceva mai bun de facut (si din pacate este plina Romania de ***.ri...) decat sa anime paginile de comentarii... Este si asta o meserie, poate oamenii sunt chiar ok, insa meseria pe care o fac este muuuuult mai gretzoasa decat a *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează