FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu, mesaj după atacul lui Becali de azi: „De aici, eu mă opresc” » Ce spune de MM Stoica

Edi Iordănescu// Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Edi Iordănescu// Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 12:29 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 14:52

Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, a replicat după acuzațiile făcute de Gigi Becali în această dimineață.

Tehnicianul a postat pe Facebook un mesaj, la câteva minute după intervenția lui Becali, și a spus că nu vrea să mai comenteze acest subiect.

În plus, aceasta a vorbit și despre MM Stoica, managerul general, despre care a spus că i-a fost alături încă de la început.

Gigi Becali a intrat în direct și l-a contrat pe Edi Iordănescu: „Tâmpenii! Faci caritate pe banii mei?” + îl acuză pe Edi că minte: „Abia aştept să scap!”
FCSB
Gigi Becali a intrat în direct și l-a contrat pe Edi Iordănescu: „Tâmpenii! Faci caritate pe banii mei?” + îl acuză pe Edi că minte: „Abia aştept să scap!”

Edi Iordănescu, mesaj după după atacul lui Becali de azi: „M-am trezit într-un moment neplăcut fără să fiu pregătit”

„Salut. Vă rog frumos să înțelegeți că nu mai pot comenta, nu pot, din păcate, răspunde nici la mesaje. Vă mulțumesc pentru interes și susținere, dar tot ce am avut de spus am făcut-o în postarea de ieri. 

De aici, eu mă opresc cel puțin o perioadă din a face aprecieri și comentarii publice. În final, tot ce contează sunt interesul echipei și liniștea necesară. Cu sau fără mine. 

Intențiile mele au fost din prima zi exclusiv constructive și m-am trezit efectiv în acest moment neplăcut fără să fiu pregătit pentru asta. Focusul meu a fost total pentru echipa. 

O singură mențiune. Pe MM Stoica eu l-am simțit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine și echipa și a făcut eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine și club/patron. Pentru asta îi mulțumesc public și subliniez faptul că el nu a știut de schimbul de notificări și propunerea de încetare de comun acord. Cel puțin nu în prima fază, atunci când s-a exprimat public”, a scris Edi Iordănescu.

VIDEO Ce spune Vivi Răchită despre situația lui Edi Iordănescu la FCSB: „E jucăria lui Gigi Becali, nu se poate schimba”

Citește și: 

Tolontan, despre evenimentele de la FCSB: „Edi Iordănescu împotriva metodelor lui Gigi Becali. Strigătul unei generații”

Galatasaray, interesată să-l aducă pe Octavian Popescu! Ce plan are Fatih Terim

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  14 Noiembrie 2021, 16:25

Edi are un caracter elegant. Mare pacat,FCSB a pierdut ultima sansa sa redevina Steaua.

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  14 Noiembrie 2021, 15:57

Cat de naiv sa fii sa lucrezi pentru cisticercoza de Becali? De douazeci de ani isi exhiba lipsa de caracter și mârșăvia in public, ei tot cred ca-l pot schimba. Sclaveți moderni la stăpân de ev mediu. Apoi pleacă cu coada între picioare dorind binele echipei și înghițindu-și limba.

neneafane
neneafane  •  14 Noiembrie 2021, 15:04

Adevărată miză a aducerii dificilului și colturosului Iordănescu Jr. la fcsb nu a fost nici pe departe cea prezentată. Adevărată miză a lui Becali nu este nici campionatul nici cupele europene. Becali a avut nevoie de o voce importantă și recunoscută, Iordănescu ăl bătrân, care să spună, fcsb e Steaua. Ați văzut, s a și intamplat chiar insistent. Negustorul își pierde treptat dar sigur fala de o viață, Steaua București.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează