FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Edi Iordănescu o ține pe Astra în stand-by! Când va oferi antrenorul răspunsul final + Ce ofertă bănoasă a refuzat

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 19:05 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 19:36

Edi Iordănescu (42 de ani) a dezvăluit când va oferi un răspuns definitiv pentru Astra Giurgiu, echipă care îl dorește pe postul de antrenor.

Începutul dezastruos de sezon i-a împins pe oficialii Astrei să renunțe la Bogdan Andone, fostul antrenor al echipei. Giurgiuvenii au dorit să îl numească în această funcție pe Edi Iordănescu, însă fiul fostului selecționer al României a cerut timp de răgaz. Acesta le va oferi răspunsul său celor de la Astra în următoarele zile:

„Deocamdată nu pot spune nimic sigur despre Astra. Nu e tot staff-ul meu acolo, e doar Alexandru Radu, care mi-a fost secund. Dani Coman m-a rugat, el a fost de acord, dar asta nu înseamnă că mi-am dat acordul să merg acolo. Când te caută cineva de la clubul de unde ai mai lucrat, înseamnă că ai făcut treabă bună. În următoarele 10 zile voi oferi un răspuns, aștept să fie totul bine și voi lua o decizie în privința vieții mele profesionale”, a declarat acesta, potrivit digisport.ro.

Ce ofertă a refuzat Edi Iordănescu

Astra nu este singura echipă care îl curtează pe Iordănescu. Acesta a dezvăluit că a fost ofertat și de Al Ain. „Am avut ceva foarte bun de la Al Ain, din Arabia Saudită, era foarte avantajoasă financiar, dar nu am vrut să-mi las familia”, a spus Iordănescu.

Între timp, Astra continuă să fie pregătită de Alexandru Radu. Cu fostul „secund” al lui Iordănescu la cârma echipei, Astra a pierdut etapa trecută, 2-3 cu FC Voluntari. În runda viitoare, giurgiuvenii vor da piept cu Poli Iași, pe teren propriu.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un jucător de la FCSB, umilit de antrenor! Schimbat după nici 30 de minute

Dinamo, varianta neon » Echipament inedit pentru meciul cu Sepsi! Cum arată tricoul de deplasare al „câinilor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează