FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi s-a clonat » Palmares identic pentru Iordănescu jr după primele 8 meciuri la FCSB cu cel din din perioada CFR

Iordănescu jr. speră să câștige și cu FCSB titlul de campioană
Iordănescu jr. speră să câștige și cu FCSB titlul de campioană

Articol de , , - Publicat joi, 28 octombrie 2021 08:04 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 08:40

În primele 8 meciuri la cârma roș-albaștrilor, Iordănescu jr. a bifat aceleași performanțe ca în debutul mandatului de la CFR: șase victorii, o remiză și un eșec.

Edi Iordănescu a câștigat campionatul la Cluj, apoi a decis că e momentul să plece. Neînțelegerile cu patronul Neluțu Varga și datoriile mari către jucători au contat decisiv în decizia tehnicianului de 43 de ani. 

După câteva luni în care a stat departe de fenomen, Edward a acceptat oferta lui Becali de a prelua FCSB. Iar startul de mandat pe banca vicecampioanei e identic cu cel din Gruia. În primele opt „oficiale” disputate, Iordănescu a bifat șase succese, un egal și o înfrângere.

La CFR, Young Boys i-a provocat singura înfrângere în primele 8 partide. La FCSB, chiar fosta sa echipă l-a pedepsit, fiind învins la scor, 4-1! De luni, Edi a ieșit din carantină și a reînceput treaba: 

„Rezultatele ne ajută, trebuie şi noi, cei din jur, să lucrăm pentru această linişte. Sunt antrenorul care mereu a ţinut foarte mult la mediul din jurul echipei. Să fie un mediu profesionist, de muncă, disciplină, seriozitate. Pentru obiectivul nostru, câştigarea campionatului, trebuie să fim eficienţi şi să adunăm puncte. Restul se construieşte în timp”

Are de luat 185.000 € din Gruia

Întrucât n-a fost plătit de CFR, Edi s-a adresat instanțelor fotbalistice pentru a-și recupera banii. Sursele GSP dezvăluie că ar fi vorba despre 185.000 de euro! Și secundul său, Alexandru Radu, ar avea de primit circa 50.000 de euro.

4,00e cota oferită de casele de pariuri ca FCSB că câștige campionatul în acest sezon. Favorită rămâne CFR, cotă 1,60

Rezultatele lui Edi la FCSB în primele 8 meciuri

MeciRezultat
FCSB - Sepsi  1-1
CFR - FCSB4-1
 FCSB - Dinamo6-0
FCU Craiova - FCSB0-1
CS Hunedoara - FCSB 3-5
FCSB - Clinceni 3-2
Chindia - FCSB 0-1
FCSB - CS Mioveni3-0

Rezultatele lui Edi la CFR în primele 8 meciuri

MeciRezultat
Poli Iași - CFR 0-2
 Young Boys - CFR2-1
CFR - FCSB 2-0
 Dinamo - CFR 0-2
CFR - CSU Craiova0-0
CFR - Clinceni3-1
Sepsi - CFR 0-1
Hermannstadt - CFR 1-3

Edward Iordănescu în primele 8 meciuri

SezonulEchipaVictoriiEgaluriÎnfrângeri
2021-2022FCSB611
2020-2021CFR Cluj611
2018-2019Gaz Metan332
2017-2018Astra332
2014-2015Pandurii413

Edi Iordănescu, viitorul selecționer? Ar merge la baraj

Edward e în criză la FCSB, în ciuda rezultatelor foarte bune, și poate să fie îndepărtat în curând, fiindcă Becali nu mai suportă să aibă un antrenor peste care nu poate interveni. Plătit cu 15.000 de euro la club, Edi ar fi accesibil și pentru Federație, care caută un selecționer ieftin. 

După unele surse din FRF, Iordănescu ar fi deja ales ca înlocuitor al lui Rădoi! El ar debuta ca selecționer în primăvară, în barajul pe care România e aproape să îl prindă. „Tricolorii” trebuie să ocupe locul al doilea ca să participe la barajul dublu, cu semifinală și cu finală. 

Rădoi a anunțat deja că va pleca după ultimul meci din preliminarii, înainte de baraj, la finalul contractului. FRF a mai luat în calcul și alte nume, doar că ele sunt imposibil de accesat: Hagi, Boloni, Olăroiu. 

Iordănescu trebuie doar să devină liber, să rupă contractul cu FCSB ca să treacă la Federație. Cel mai simplu ar fi prin înțelegerea părților, în caz de denunțare unilaterală despăgubirile fiind uriașe, de 500.000 de euro

Citește alte știri din Liga 1:

Secretarul general e plătit ca vedetele! » Justin Ștefan, salariu incredibil la LPF. Un singur fotbalist din Liga 1 încasează mai mulți bani decât el

INCREDIBIL: Noile restricții aruncă sportul în stradă! „Dacă nu suntem exceptați de la această decizie, ne închidem”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează