FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu anunță când revin vedetele FCSB-ului: „Atunci va fi și Coman 100% apt”

Florin Tănase și Octavian Popescu, FCSB
Florin Tănase și Octavian Popescu, FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 09:43 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 10:11

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul de la FCSB, a anunțat când vor fi apți de joc Florinel Coman (23) și Octavian Popescu (18).

Treptat, FCSB îi recuperează pe „greii” din atac, absenți în ultima vreme din cauza problemelor medicale. Primul care a revenit în circuitul echipei este căpitanul Florin Tănase (26 de ani). El s-a alăturat antrenamentelor de grup în urmă cu două zile și ar putea juca în următorul meci al roș-albaștrilor (cu CS Mioveni, pe 16 octombrie).

Edi Iordănescu anunță când revin Octavian Popescu și Florinel Coman 

Urmează Octavian Popescu, ultima dată pe teren la meciul cu FCU Craiova de pe 18 septembrie. Tânărul mijlocaș de bandă va fi apt de joc peste două săptămâni, susține antrenorul FCSB-ului. Asta înseamnă că Popescu ar mai rata un singur meci, acela cu CS Mioveni, urmând să revină în timp pentru partida cu Farul, programată pe 23 octombrie.

Florinel Coman, în schimb, mai are de așteptat până să se refacă. El este așteptat să se recupereze abia în decembrie, dar nu este exclus ca revenirea să fie amânată până anul viitor.

„Pe Octavian Popescu în două săptămâni o să-l avem fit, nu e la același nivel cu Florin Tănase. La Florinel Coman este chestie de timp. În decembrie, dacă lucrurile merg bine (n.r. - revine). Cred că după pregătirea de iarnă reuşim să-l avem sută la sută”, a spus Edi Iordănescu la Telekom Sport

Tănase s-a antrenat, da. De dimineaţă a intrat parţial, în partea a doua a antrenamentului nu am vrut să-l expunem, pentru că a fost un antrenament de intensitate. Nu am vrut să-l expunem. 

La antrenamentul de după amiază, fiind puţin mai moderat ca intensitate, l-am integrat şi pe el şi a răspuns bine. Doctorul l-a supravegheat, totul a fost ok. Dacă lucrurile evoluează aşa cum trebuie, îi voi da câteva minute la următorul joc amical. 

- Edi Iordănescu, antrenor FCSB, pe 5 octombrie

În acest sezon de Liga 1, Florin Tănase a adunat 7 meciuri, în care a înscris 3 goluri. Octavian Popescu are același număr de goluri, dar în 9 meciuri, în vreme ce Florinel Coman a jucat doar de 5 ori, fără să înscrie.

Citește mai multe știri despre FCSB:

„Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă!” » Edi Iordănescu îi răspunde jucătorului său

Ce l-a deranjat pe Edi Iordănescu în Chindia - FCSB: „Dacă puneai un GPS doctorului, rupea toţi parametrii” + ce le reproșează jucătorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  07 Octombrie 2021, 10:54

Timofeiciuc zice ca e apt. Acolo Coman marcheaza la foc automat. Pe teren putine sanse sa-l vedem degraba. Si cine stie in ce forma?

azalkmar
azalkmar  •  07 Octombrie 2021, 10:16

Când auzi ca revine Florinel Coman mai tare vrei sa uiți de fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close