FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce l-a deranjat pe Edi Iordănescu în Chindia - FCSB: „Dacă puneai un GPS doctorului, rupea toţi parametrii” + ce le reproșează jucătorilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 14:10 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 15:19

FCSB a câștigat cu greu meciul contra Chindei, 1-0, spre nemulțumirea antrenorului Edi Iordănescu.

Antrenorul a vorbit despre meciul câștigat la limită de FCSB, cu un gol marcat de Budescu din penalty, în prelungiri, și a explicat ce la deranjat, atât la echipa lui, cât și la adversari.

Ce l-a deranjat pe Edi Iordănescu în Chindia - FCSB:  „Dacă puneai un GPS doctorului, cred că rupea toţi parametrii.”

Dacă puneai un GPS doctorului, cred că rupea toţi parametrii. La fiecare cinci minute un jucător era pe jos. Nu e ușor să joci  în toate condițiile. Din prima repriză nu mai aveam mingi. Țipam la arbitru să solicite, că nu mai aveam.

Echipa a încercat. Da, n-am găsit mijloacele. Da, nu ne-am creat 20 de ocazii. Dacă marcăm, e un alt joc pentru că adversarul nu mai are nimic de pierdut și trebuie să iasă şi oferă alte spaţii.

Fotbalul nu e atât de uşor ca la PlayStation. N-am răspuns bine, am avut şi noi problemele noastre. Ne-am precipitat. Nu am avut spaţii, n-am reuşit să băgăm mai clar mingiile în careu, să atacăm careul.

M-a supărat că n-am avut prezență în careu și n-am ales procedeul corect de finalizare. Sunt lucruri clare, dar asta nu înseamnă că avem o problemă majoră şi am intrat într-un impas”, a spus Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

Cornel Dinu îl critică pe Edi Iordănescu: „E rupt de realitate!”

„Şi Iordănescu are un discurs mai mult de basme decât de realitate. Și după partida asta (n.r. cu Chindia) a avut din nou o intervenţie destul de coerentă de exprimare, dar ruptă de realitate. O echipă care profită din minutul 10 de eliminarea lui Kocic, cu pretenţiile pe care le are FCSB...

Nu ştiu dacă victoria asta, obţinută într-un moment fatidic, în ultimele secunde, printr-un 11 metri, e benefică. Dezonorant, şi pentru Iordănescu, şi pentru FCSB, pentru că nu văd, la calităţile jucătorilor pe care îi are, nu văd nişte combinaţii simple. N-au nicio scuză”, a spus Cornel Dinu, conform Telekom Sport

 

Nu se vede absolut deloc un progres în ceea ce înseamnă transformarea posesiei în finalizare. Acolo se lucrează pe nişte automatisme şi ultimii 30 de metri pot fi pregătiţi prin diferite procedee tehnice. Nu le vad din păcate la FCSB şi Edi Iordănescu e complet rupt de realitate, încearcă să caute scuze în faţa unei echipe care şi cu un jucatător mai puţin a făcut o figură onorabilă. Chiar mă gândesc la felul prin care atacă complet pe inspiraţia jucătorilor, deloc premeditat.

VIDEO Pregătire intensă la Baza Sportivă FCSB!

Citește și: 

Ce fotbal știe să producă Edi Iordănescu? Constatare șocantă: e sub toți antrenorii cu nume din Liga 1 la un capitol vital

FCSB primește întăriri! Edi Iordănescu a făcut anunțul așteptat de toți fanii „roș-albaștrilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
c23665
c23665  •  06 Octombrie 2021, 19:08

M-am speriat degeaba! Credeam ca l-a suparat arbitrul care i-a bagat cu forta 3 puncte in sac!!!

dinamo_ever86
dinamo_ever86  •  06 Octombrie 2021, 18:44

Edi...te am apreciat mereu ca om, inca o fac...dar se pare ca o iei razna din ce in ce mai tare la clubul ala ! Cum poti sa ii critici daca au ramas fara un om ( gratuit) din min 8...iar singurul lor scop a fost sa traga de timp , sa scoata un punct ?!? Daca este cineva de criticat, acela esti tu...ca nu ai gasit o solutie sa desfaci apararea alora...cum nici la craiova nu ai gasit..si nici cu Dinamo nu ai avut nici o ocazie pana la eliminare, decat din lovitura libera executata perfect de Keseru ! Nu stii omule, nu te pricepi...tehnic si tactic esti slab tare ...!

johnvvick
johnvvick  •  06 Octombrie 2021, 18:16
Postat de wearethechampions pe 06 Octombrie 2021, 17:15

Pai ar fi trebuit sa-l deranjeze ca s-a fluierat exclusiv pentru el si ca a obtinut un rezultat falsificat de arbitru. Dar asta il deranja daca era un om integru. Asa ceva nu gasesti in anturajul ciobanului.

Ti-ai gasit,integritate si moralitate la fcsb.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează