FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Vești bune la CFR Cluj! Edi Iordănescu se va putea baza la partida cu FCSB pe un jucător accidentat în Europa League

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 08:39 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 08:39

Gabriel Debeljuh (24 de ani) a suferit o comoție cerebrală în meciul cu Young Boys, dar și-a revenit și poate să evolueze cu în derby-ul CFR Cluj - FCSB.

CFR va avea o formulă normală în derby-ul cu FCSB, va lipsi numai Cestor, cu o ruptură de tendon. Fundașul francez se va recupera abia prin mai, când o să expire perioada de pauză a lui. Debeljuh, cu comoție cerebrală, și-a revenit rapid și e apt pentru jocul cu FCSB.

Atacantul croat s-a simțit rău în momentul accidentării, dar și-a recăpătat puterile și va putea să evolueze duminică. Vinicius și-a revenit recent și a jucat, Omrani e și el în regulă acum.

Omrani, pregătit pentru meciul cu FCSB

Vârful francez poate să joace din nou și să elimine imaginea proastă pe care o are, după un an fără gol marcat. CFR a avut negocieri pentru vânzarea lui în urmă cu un an, a refuzat ofertele și a ajuns acum să fie deschis să-l dea pe Billel oriunde.

Omrani a fost grozav la CFR, a fost cel mai bun străin al anului trecut, după care francezul a încetat să mai funcționeze, nu a mai marcat, nu a mai jucat ca titular. Petrescu l-a transformat pe Billel într-o rezervă, iar Edward l-a "moștenit" așa, ca pe un om de lot, obișnuit să evolueze foarte rar.

Etapa 13 // Match Preview CFR Cluj - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cea mai dură reacție din cadrul clubului Dinamo, la adresa lui Cortacero: „Mâine trebuie să plece! Cea mai mare escrocherie din Europa”

Radunovici, primă imensă la FCSB! Câți bani scoate Gigi Becali din buzunar dacă echipa se califică în Europa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  12 Decembrie 2020, 13:43

Vești bune pt o zi de 13 !

valiomanid
valiomanid  •  12 Decembrie 2020, 13:00

Derby de titlu:)))E ultima etapa ?

ionica007
ionica007  •  12 Decembrie 2020, 12:26

Omrani are potential... Trebuie gasit releul care nu a mai functionat, atunci atacantul va fi letal pentru orice aparare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează