FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu, despre posibila venire a lui Neubert la națională: „O discuţie principială, nu o ofertă”

Thomas Neubert
Foto: Imago
Thomas Neubert Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 21:01 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 22:44

Edi Iordănescu (43 de ani), selecționerul României, a ținut să-i răspundă lui Mihai Stoica, după ce managerul roș-albaștrilor a acuzat că FRF a negociat cu Thomas Neubert postul de preparator fizic al naționalei fără ca FCSB să fie informată.

Iordănescu susține că nu a existat în niciun moment o ofertă concretă din partea Federației, ci doar un dialog amical între el și fostul său colaborator de la FCSB și CSKA Sofia, astfel că roș-albaștrii nu aveau de ce să-și facă griji.

Edi Iordănescu își dorește ca FCSB să schimbe tactica: „Aș avea o soluție în plus”
FCSB
Edi Iordănescu își dorește ca FCSB să schimbe tactica: „Aș avea o soluție în plus”

„Ţinând cont că sunt oameni cu care am colaborat... Să nu mai lăsăm loc de interpretări. Nu a fost nicio ofertă din partea FRF. Cu Tommy, în mod special, mă leagă mai mult decât o relaţie profesională şi două foste colaborări. Sub nicio formă nu s-ar fi făcut vreo ofertă oficială fără să apelăm clubul, să discutăm. 

Atât timp cât n-a fost o ofertă... Cât am o prietenie cu tine şi îţi spun că e posibil să mai colaborez cu tine, o discuţie principială, nu o ofertă”, a declarat Edi iordănescu potrivit Telekom Sport.

Mihai Stoica, împotriva plecării lui Thomas Neubert la echipa națională

Selecționerul Edi Iordănescu nu l-a vrut doar pe Mihai Pintilii la echipa națională. A insistat și pentru o colaborare cu Thomas Neubert, preparatorul fizic al vicecampioanei României. Mihai Stoica a aflat despre discuții abia după ce mutarea ar fi căzut, dar spune că s-ar fi opus cu vehemență.

„Am fost foarte mirat, pentru că n-am știut nimic. Probabil el nu s-a gândit nicio clipă să meargă și de asta nu ne-a informat. Să pierdem preparatorul fizic pe care l-am căutat ani de zile? Când a plecat prima dată l-am înțeles, era o ofertă de nerefuzat, ca preparator să ai 300.000 salariu... Era culmea să nu îi dai voie. 

Acum, să plece din nou, pentru mine era o ofensă! Noi am cedat, am renunțat la foarte multe ca să vină înapoi Tommy. El are salariu mai mare decât precedesorii, pentru că avem încredere în el. Nu aveam niciun fel de problemă dacă avea o colaborare și cu Federația, dar să rămână la FCSB. Așa am fi acceptat”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată

Citește alte știri din Liga 1:

Becali își poate lua adio de la transferul dorit: „Are oferte la fel de bune din Suedia sau Finlanda”
FCSB
Becali își poate lua adio de la transferul dorit: „Are oferte la fel de bune din Suedia sau Finlanda”
Liviu Ciobotariu, secret din vestiar: „Denis este privit ca băiatul antrenorului. Pentru el este presiunea mult mai mare!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Liviu Ciobotariu, secret din vestiar: „Denis este privit ca băiatul antrenorului. Pentru el este presiunea mult mai mare!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează