FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Liviu Ciobotariu, secret din vestiar: „Denis este privit ca băiatul antrenorului. Pentru el este presiunea mult mai mare!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 21:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 22:28

Liviu Ciobotariu a reușit să ducă Voluntariul în primele șase din Liga 1, iar în această perioadă de mercato l-a adus de la CFR Cluj sub formă de împrumut pe băiatul său, Denis, fundaș, Tehnicianul explică cât de greu îi este să-l antreneze și cum se comportă cu el la antrenamente.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Ciobi, în iarnă, acum, l-ai adus pe Denis, fiul tău la echipă. Nu te doare capul?

- Este complicat să-l antrenez pe Denis, dar mi-am asumat acest lucru. Cei din conducere l-au vrut pentru că eu îmi doream un fundaș central. N-a fost propunerea mea și chiar am ezitat să-l aduc. Înainte de a veni la Voluntari a mai avut trei oferte de la echipe din Liga 1. Noi jucând cu trei fundași centrali, aveam cinci și ne mai trebuia unul.

- Dar e clar că e o presiune pe amândoi!

- Eu m-am gândit în primul rând la el, pentru că eu mă descurc. Sunt un tip corect și mă descurc. Eu am câștigat încrederea jucătorilor prin tot ce am făcut. El va juca doar în momentul în care merită. Însă pentru el este mult mai complicat și mai dificil. Pentru că în vestiar, oricât ai avea grupul de unit și oricât s-ar spune, el este privit ca băiatul antrenorului. Trebuie să recunosc! Pentru el este presiunea mult mai mare decât la mine.

- Și...

- De exemplu, la antrenamente sau la joc, eu sunt mai dur, mult mai exigent față de el, în raport cu ceilalți. Trec mult mai ușor peste ce greșește Tamaș, Ricardinho sau Armaș decât în cazul lui Denis. Altfel, toată lumea ar spune că e băiatul meu și-l protejez! Este o situație delicată și complicată, dar până acum a fost OK. El a avut șansă pentru că Ricardinho a avut ceva probleme medicale și a ratat perioada de pregătire. Am jucat cu Denis până acum, dar pentru mine toți sunt egali. Eu nu fac diferențe pentru că nu vreau să pierd grupul. Pentru mine este complicat și niciodată nu voi pune interesul personal înaintea grupului!

CITEȘTE ȘI:

S-au schimbat polii de putere în play-off: FCSB are mai mulți aliați decât rivala CFR Cluj!
FCSB
S-au schimbat polii de putere în play-off: FCSB are mai mulți aliați decât rivala CFR Cluj!
Liviu Ciobotariu, declarație de dragoste: „Dacă nu aveam contract, semnam cu Dinamo!” + „În momentul de față este o lipsă de responsabilitate!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Liviu Ciobotariu, declarație de dragoste: „Dacă nu aveam contract, semnam cu Dinamo!” + „În momentul de față este o lipsă de responsabilitate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează