FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Liviu Ciobotariu, declarație de dragoste: „Dacă nu aveam contract, semnam cu Dinamo!” + „În momentul de față este o lipsă de responsabilitate!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 20:15 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 20:42

Liviu Ciobotariu, 50 de ani, ultimul antrenor ce a ocupat prima poziţie cu Dinamo timp de 19 etape, deplânge situația în care a ajuns clubul din Ștefan cel Mare și dezvăluie că s-ar fi implicat la echipă, dacă nu era sub contract cu FC Voluntari.

- Ciobi, știai că ai fost ultimul antrenor care a ocupat prima poziţie cu Dinamo mai mult de două etape? Mai exact 19!

- Performanțele mele mă fac mândru și mă motivează în plus. De cele mai multe ori prefer să vorbesc pe teren decât să mă laud. Am realizat lucruri, până acum, care mă fac mândru!

- Cum vezi situația din acest moment de la Dinamo?

- Mi-este foarte greu în momentul de față să vorbesc despre Dinamo. Eu am avut momente foarte, foarte bune acolo. Și ca jucător, dar și ca antrenor. În momentul de față sunt într-o situație delicată. Echipa ori s-a panicat, ori există lipsă de valoare în cazul jucătorilor. Lucrurile nu sunt în regulă. Eu niciodată n-am vorbit despre jucători, despre antrenori, dar în momentul de față este o lipsă de responsabilitate! Poate este vorba și de panică pentru că nu au rezultate. Chiar mi-e greu să vorbesc despre Dinamo! Și nu vă ascund faptul că Dinamo a rămas în inima mea și va rămâne tot timpul.

Liviu Ciobotariu: „Sută la sută am un sentiment special față de Dinamo!”

- Deși n-ai câștigat niciun trofeu acolo, ai un sentiment...

- Sută la sută am un sentiment special față de Dinamo! De fiecare dată când joacă Dinamo mă uit la meci și o fac ca un suporter. Mă frământă lucrul ăsta și-mi dă o stare nefirească atunci când mă uit acum la Dinamo. Acum nu mai există nimic din ce a fost acolo! Nici ca atitudine, nici ca devotament. Din păcate, ăsta este adevărul... Nu mai există spiritul lui Dinamo, și aici mă refer la jucători. Suporterii sunt în top, dar jucătorii...

- Dacă acum vine o ofertă de la Dinamo?

- Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo! Pentru mine rămâne clubul unde m-am simțit foarte bine și am avut satisfacții chiar dacă n-am câștigat trofee. Eu am fost campion de toamnă cu Dinamo și-am avut trei victorii în deplasare unde am marcat cinci goluri în fiecare joc! La Petrolul, la Mediaș și la Piatra Neamț. După fiecare meci mă uitam la posesie pentru că era una zdrobitoare. Aveam peste 60-65 la sută, practicam un joc frumos și am produs fotbal.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

CITEȘTE ȘI

Anamaria Prodan chiar e regina Photoshopului! S-a „băgat” pe fals în poza de la transferul lui Stanciu în China

Minciuna Arcul de Triumf! Ministerele joacă ping-pong cu răspunsurile către GSP » De ce fotbalul rămâne interzis, dar rugbyul are undă verde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
10224495146829854
Dragostin Florin  •  17 Februarie 2022, 13:42

Marea ta dragoste ar trebui sa fie F.C. National, dar se pare ca ai uitat de unde ai plecat!

jony1973
jony1973  •  17 Februarie 2022, 13:15

Ciobi este un antrenor foarte bun. A demonstrat-o si cu Dinamo, dar si recent cu Voluntari, echipa luata de el de la retrogradare (cam cum este Dinamo acum) si dusa in playoff.

108808261708421
Francisco Dascal  •  17 Februarie 2022, 12:22
Postat de magic4ever pe 16 Februarie 2022, 22:23

Stai linistit fanule al clonei FCSB ca nu o sa retrogradeze niciodata cea mai titrata echipa din liga 1!

Stau foarte linistit si vad ca esti o nulitate daca esti mandru ca Dinamo se salveaza in alte moduri decat SPORTIV,sper ca Gazul sa faca figura frumoasa cu pustanii .Nu sunt suporter al FCSB eu sunt suporter a unor echipe din campionate unde cuvantul fotbal isi are sensul,Nu simulari,nu balet si echipele nu sunt salvate politic sau de INSOLVENTA.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează