FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Edu Oriol explică jocul rapidiştilor de la Piatra Neamţ: "Dorinţa prea mare de a cîştiga ne-a încurcat!"

Edu Oriol speră să pună la pămînt toți adversarii Rapidului // Foto: Cristi Preda
Edu Oriol speră să pună la pămînt toți adversarii Rapidului // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2015 00:00

Edu Oriol, 28 de ani, a explicat de ce în prima repriză a meciului de la Piatra Neamț jocul rapidiştilor nu a fost unul pe măsura aşteptărilor şi povesteşte cum a trăit momentul inedit din benzinărie.

- Edu, cum te-ai simţit că ai adus victoria cu Ceahlăul?
- Sînt extrem de fericit că am reuşit să înscriu iar. Dar cel mai mult contează pentru mine că am putut ajuta echipa să plecăm de la Piatra Neamţ cu cele 3 puncte, pentru că avem mare nevoie de cît mai multe!

- Primul gol cu Botoşani a fost cu stîngul, iar cel din ultimul meci cu dreptul. Care-i piciorul cu care şutezi de obicei?
- Eu sînt dreptaci, însă mă descurc foarte bine şi cu piciorul stîng.

- Luni seara, Joan putea înscrie din pasa ta. S-a întîmplat vreodată să marcaţi vreun gol unul din pasa celuilalt?
- La nivel profesional niciodată nu am avut ocazia asta, cu siguranţă va veni şi momentul acesta foarte curînd. Poate chiar în meciul de acasă cu Craiova! (rîde)

- Ce v-a spus Bergodi la pauză de a reuşit să vă motiveze?
- Eu cred că dorinţa prea mare de a cîştiga meciul ne-a jucat o farsă de această dată. Mister a încercat să ne calmeze şi ne-a spus să luăm toate lucrurile uşor, să nu ne mai grăbim. Intrarea lui Nico la pauză a fost un plus şi ne-a ajutat foarte mult.

- Aţi cîntat în benzinărie pe drumul de întoarcere spre Bucureşti. Tu ai învăţat vreun cîntec al Rapidului?
- Nu, dar am ajuns să le înţeleg, sigur un cuvînt sau două pot pronunţa şi eu! (rîde) Momentul mi s-a părut unul emoţionant. Se vede cum românii iubesc din tot sufletul echipa asta şi îşi doresc salvarea mai mult decît orice. Ne transmit şi nouă sentimentul acesta şi toţi ne dorim să ajutăm pentru a scăpa de retrogradare!

"După victoria cu Ceahlăul ne simţim mai aproape de îndeplinirea obiectivului nostru.  Depindem doar de noi!"
Edu Oriol, mijlocaş Rapid

2 goluriîn 11 meciuri are Edu Oriol în tricoul Rapidului

Benson out?

Fred Benson, 31 de ani, a ieşit accidentat din meciul de la Piatra Neamţ în minutul 13 al primei reprize. Astăzi va efectua un RMN pentru a afla cît de gravă este situaţia sa, deşi Daniel Niculae a declarat după încheierea meciului că acesta ar putea avea o ruptură. Dacă verdictul va fi acesta, atacantul va lipsi în ultimele 3 partide rămase în sezonul acesta.

Party în benzinărie

Giuleştenii s-au întors la Bucureşti cu autocarul chiar în noaptea de luni spre marți. După ce au cîştigat cu scorul de 1-0 la Piatra Neamț, elevii lui Bergodi au făcut spectacol într-o benzinărie, tonul fiind dat de Niculae şi Săpunaru. Românii din echipă s-au descătuşat şi au scandat cîntecele galeriei minute bune, aceştia fiind încurajaţi şi de străinii din lot care, deşi nu cunosc versurile, aplaudau.

Gemeni și pe teren

Frații Oriol nu pot sta departe nici pe gazon. La meciul de la Piatra Neamț și-au dat cele mai multe pase între ei. Joan și Edu și-au pasat fiecare de cîte 15 ori. Fundașul stînga putea chiar marca după o acțiune creată de fratele său geamăn, dar șutul său a fost respins de Buden de pe linia porții.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  13 Mai 2015, 10:21

Iedu a marcat! :) eu am tot spus ca-i bun, doar sa aibă încredere, atât! Bravo, tată

Vezi toate comentariile (1)
Comentează