FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB- FCU CRAIOVA

VIDEO A fost printre cei mai slabi jucători de la FCSB, dar Elias Charalambous i-a luat apărarea: „A venit după o perioadă lungă”+ Mesaj pentru națională

Elias Charalambous i-a luat apărarea lui Eduard Radaslavescu. Foto: Facebook @FCSB
Elias Charalambous i-a luat apărarea lui Eduard Radaslavescu. Foto: Facebook @FCSB

Articol de , , - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 12:12 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 12:20

FCSB - FCU CRAIOVA 2-1 | Elias Charalambous (43 de ani) i-a luat apărarea lui Eduard Radaslavescu (19 ani), folosit ca soluție de avarie cu FCU Craiova după ce Alexandru Pantea (20 de ani) și Octavian Popescu (20) au fost suspendați.

  • CONTEXT: Așa cum GSP.ro a anunțat duminică, Eduard Radaslavescu a fost ales la FCSB pentru respectarea regulii U21 în meciul cu FCU Craiova, în absența suspendaților Alexandru Pantea și Octavian Popescu.

Acesta a explicat la conferința de presă că mijlocașul s-a descurcat perfect după ce nu a mai fost în lot după o perioadă lungă de timp.

„Dacă mă tem de reacția patronului?” » Ce a spus Valentin Crețu la zona mixtă, după eliminarea din FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU CRAIOVA 2-1
„Dacă mă tem de reacția patronului?” » Ce a spus Valentin Crețu la zona mixtă, după eliminarea din FCSB - FCU Craiova

VIDEO. Elias Charalambous: „Eduard Radaslavescu s-a adaptat și și-a făcut treaba”

Radaslavescu a făcut un meci foarte bun în această seară. S-a adaptat foarte bine la nivelul echipei după ce a absentat o perioadă lungă de timp. La fel și noi trebuie să ne adaptăm la regula U21 și să avem mereu jucători de acest gen. 

Rămân la concluzia că astăzi (n.red.- duminică) și-a făcut treaba din toate punctele de vedere”, a spus Elias Charalambous.

4a fost nota primită de Eduard Radaslavescu în GSP.ro la jocul cu FCU Craiova

Antrenorul celor de la FCSB a transmis și un mesaj pentru naționala României pentru care urmează dubla cu Israel și Elveția.

 „Aș vrea să-i transmit naționalei României mult noroc! Urmează două jocuri foarte importante cu selecționatele Israelului și a Elveției. Îmi doresc doar să câștige aceste dueluri!”, a mai precizat Elias Charalmbous.

VIDEO. Florinel Coman, după FCSB - FCU Craiova: „Ne focusăm doar pe națională”

Marcator al primului gol din duelul cu oltenii, Florinel Coman a explicat că în acest moment se concentrează doar pe națională.

„Mental suntem foarte bine și eu și Darius (n.r. Olaru). Gândul nostru este spre cele două meciuri pentru calificare. Suntem pregătiți să ne calificăm și ne focusăm doar pe asta doar pe asta”, a spus Florinel Coman.

Citește și alte știri:

Andrea Compagno a luat o decizie radicală: „Înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”

Incendiu minor la Arena Națională, în timpul meciului FCSB - FCU Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
bercean
bercean  •  13 Noiembrie 2023, 13:32

Radaslavescu e printre cei mai slabi din lotul Stelei si nu ma refer doar la meciul de aseara intotdeuna cand a intrat in teren echipa juca practic in 9 jucatori de camp. Deranjat nu e doar partea tehnica ci si faptul ca dupa 25-30 de minute era terminat fizic, cretu care e cu 15 ani mai batran si in min 90 e capabil de sprinturi.

marius1979
marius1979  •  13 Noiembrie 2023, 12:58

A fost incredibil de inutil acest copil Radaslavescu. Mereu cu sufletul la gura abia respira inca din prima repriza…..marfa de top de la Farul

rumunek
rumunek  •  13 Noiembrie 2023, 12:54

Pot să pricep că nu ii ies lucruri cu mingea pentru că nu a jucat de mult și nu era pe postul său, dar nu pricep de ce naiba la 20 de ani, fără multe jocuri și oboseală, nu poate să alerge ca disperatul 90 de minute. Omul era groggy de prin minutul 20, se țârâita 3 minute apoi băga o alergare și iar trebuia să se reculeagă. Dacă tot ai rămas aici să te antrenezi cu cei mai buni și să lupți pentru un loc în echipă, rupe tată gazonul, dar cu crampoanele nu cu posteriorul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează