FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 3-1

Edward Iordănescu, cu gîndul la umilinţa din tur chiar şi după ce a învins-o pe Steaua: "Ne-a apăsat acel scor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 martie 2015 23:00

Pandurii a cîştigat pe teren propriu, 3-1 cu Steaua, şi Edward Iordănescu, tehnicianul gorjenilor, recunoaşte că i-a fost greu să-şi redreseze echipa după umilinţa din tur, cînd formaţia sa a fost învinsă cu 6-0 de roş-albaştri.

"Băieţii au respectat ce le-am spus. Era foarte important să cîştigăm, mai ales că meciul a venit la 4 zile după victoria cu Dinamo (n.r. 3-1 în Cupă). În continuare trebuie să rămînem echilibraţi. Steaua are jucători de calitate, jucători care va cîştiga titlul. Noi acum ne pregătim pentru următorul joc, cel cu Viitorul.

Am anticipat că acest meci va fi foarte dificil. Acel 6-0 din tur apăsa în continuare pe jucătorii mei, indiferent de cît am încercat eu să iau presiunea de pe ei.

Problema Stelei cu stema apasă pe suporteri şi pe jucători. Îmi doresc pentru Steaua ca această problemă să se rezolve cît mai repede, pentru că fotbalul românesc are nevoie de o asemenea echipă şi de asemenea suporteri", a spus Edward Iordănescu la Dolcesport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează