FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - JUVENTUS 2-0

Edward Iordănescu e nemulțumit, deși Astra traversează un moment excelent: "Jocul nostru nu se ridică la acest nivel"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 20:30

Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei Giurgiu, a comentat succesul obținut de echipa sa pe teren propriu în fața lui Juventus București, scor 2-0.

Deși Astra are un început consistent de sezon, tehnicianul nu se entuziasmează prea tare, la finalul meciului declarând că e nemulțumit de anumite aspecte din jocul formației sale. 

"Ne-am dorit cele trei puncte, așa am pregătit meciul. Sunt lucruri bune și lucruri mai puțin bune: adunăm puncte, ne menținem în pluton, iar în acest mod putem lucra altfel. E al șaselea meci fără înfrângere, din nou nu am primit gol acasă. Totuși, partea mai puțin pozitivă e că jocul nostru în anumite momente nu se ridică la nivelul unei echipe cu aspirații pentru play-off.

Să nu entuziasmăm prea mult, pentru că au fost momente în care am suferit în prima repriză. E cale lungă până să visăm la meciuri-spectacol reușite de noi. Avem de lucru, avem nevoie de două soluții în ofensivă pentru a avea mai multă personalitate, pentru a construi mai mult și a conduce mai mult mingea.

Le Tallec nu a făcut pregătirea, se resimte. E un jucător cu personalitate, cu foarte multă personalitate. Are o problemă la tendon, dar e într-un proces de recuperare și mă bazez în continuare pe el. Mă bucur că a marcat. Nu avea cum să fie titular, pentru că nu a făcut pregătirea", a declarat Edward Iordănescu, la TV Dolce Sport,

Citește AICI cronica partidei Astra Giurgiu - Juventus 2-0!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează