FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA / FCSB

Edward Iordănescu, între FCSB și CSA: "Nu pot să reneg perioada petrecută la Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 14:54

Edward Iordănescu (40 de ani) și-a spus opinia pe subiectul legat de scandalul dintre CSA Steaua și FCSB. El a evoluat pentru "militari" și a fost apoi "secund" în Ghencea.


"Nu pot să reneg perioada pe care am petrecut-o la Steaua cu domnul Becali patron. Nu pot să spun că nu recunosc acest club. Cei care sunt la baza proiectului din Liga a 4-a îmi sunt persoane care-mi sunt foarte dragi. Se leagă foarte multe lucruri frumoase de trecut
.

Cum aș putea să spun că nu-l recunosc pe Marius Lăcătuș sau Iovan? Cunosc foarte mulți steliști care au făcut pasul spre echipa din Liga a 4-a și alții au rămas lângă cea din prima ligă. E păcat! Trebuie să primeze interesul clubului și al fotbalului românesc", a spus Edward Iordănescu la GSP LIVE.

vEZI ȘI

GSP LIVE / VIDEO Mărturie sinceră a lui Edward Iordănescu: "Am jucat la pariuri și am făcut 5000 de euro la live"

GSP LIVE / VIDEO Edward Iordănescu a lucrat cu fotbalistul deghizat în arbitru pentru a truca meciuri: "Am fost șocat!"

GSP LIVE / VIDEO Edward Iordănescu îl dă de gol pe Gigi: "Becali m-a sunat să mă întrebe de jucători și înainte de meciul cu Dinamo"

GSP LIVE / VIDEO Cele două motive pentru care Edi Iordănescu a refuzat-o pe Dinamo: "E adevărat"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
partea47mea
partea47mea  •  04 Decembrie 2018, 18:47
Postat de cetateanul_surmenat pe 04 Decembrie 2018, 18:34

De ce la titlu, scrie Liga 1 in loc de.Liga 4/Liga1 cum era normal? Talpanica e la amatori in L4 (Tot pe loc pe loc pe loc, sa rasara busuioc!), se simt bine csa-istii cand vad Liga 1 dar nu o sa.pupe niciodata asa ceva.

Asa e ma! Si Iordanescu apare cu emblema celor din liga a 4 a nu cu familia Simpson pe piept.Cine le mai intelege?

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  04 Decembrie 2018, 18:34

De ce la titlu, scrie Liga 1 in loc de.Liga 4/Liga1 cum era normal? Talpanica e la amatori in L4 (Tot pe loc pe loc pe loc, sa rasara busuioc!), se simt bine csa-istii cand vad Liga 1 dar nu o sa.pupe niciodata asa ceva.

partea47mea
partea47mea  •  04 Decembrie 2018, 17:42
Postat de andyandrei2015 pe 04 Decembrie 2018, 17:36

tu la fel ,alta nulitate proasta si frustrata pe cioban

Tu probabil esti nascut in 2015 !Ai grija la cuvintele pe care le scoti pe gura.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează