FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Edward Iordănescu, OUT de la Gaz Metan Mediaș? Motivul pentru care antrenorul vrea să plece

Edward Iordănescu pare hotărât să plece de la Gaz Metan +49   FOTO
Edward Iordănescu pare hotărât să plece de la Gaz Metan

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 17:04

Edi Iordănescu va încheia mandatul de la Gaz Metan cel mai târziu după finalul sezonului, dar e posibil să demisioneze chiar mai devreme, înaintea ultimelor opt etape din play-off. Simte că nu mai poate obține nimic la Mediaș și speră să găsească un club mai bun.

Pauza pe care a provocat-o coronavirusul conduce și la schimbarea unui antrenor care obținuse rezultate foarte bune înainte să fie oprit campionatul. Edi Iordănescu e hotărât să plece de la Gaz Metan. 

Apropiați ai antrenorului în vârstă de 41 de ani spun că el se simte la capătul puterilor la Mediaș, nu speră să obțină mai mult decât a obținut deja. Echipa e în play-off, pentru prima oară în istorie, dar e a șasea și nu are șanse să câștige campionatul. Iar în Europa League nu poate participa fiindcă nu are licența, fiind vorba despre o societate aflată în insolvență. Iordănescu junior avea și un bonus pentru calificarea în play-off, 20.000 de euro, bani pe care nu i-a încasat. 

Edi Iordănescu și-ar dori în străinătate sau la o echipă de top din România

Slăbiciunea clubului din Mediaș îl determină să își caute deja o altă destinație. Edi speră să prindă un contract în străinătate sau să se apropie de București, să nu mai plece atât de departe de casă. De la FCSB a avut o ofertă și a refuzat-o, fiindcă ea conținea subjugarea tehnicianului în fața lui Gigi Becali. 

Nu ar accepta nici acum un asemenea rol, însă nici la Mediaș nu se mai simte bine. Gaz Metan a prins play-off pentru prima oară în istoria clubului, ceea ce nu a schimbat deloc statutul ardelenilor, ei sunt doar "sparring" în play-off, fără drept de participare în Europa și cu bugetul cel mai mic. 

Iordănescu junior s-ar putea despărți de club înainte să fie repornit campionatul. În cazul cel mai fericit pentru relația lui cu Mediașul, ar continua până la finalul stagiunii și ar pleca după aceea.

FOTO. Cum arată Bucureștiul în timpul pandemiei de COVID-19:

+45 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri de actualitate din Liga 1:

EXCLUSIV. Scandal la CFR în plin proces de licențiere! „Marele clujean a refuzat eșalonarea”

Un fost campion cu Steaua e sigur: „FCSB poate umple stadionul Ghencea! Oricine poate juca acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
skins_berceni
skins_berceni  •  29 Aprilie 2020, 19:38

De la FCSB a avut o ofertă și a refuzat-o, fiindcă ea conținea subjugarea tehnicianului în fața lui Gigi Becali. Domnule Cristian Marinescu aceasta este o stire verificata din surse sigure sau parerea dumneavoastra personala??? Acesta meserie reprezinta cu totul altceva decat cea ce faceti faceti dumneavoastra si colegii dumneavoastra( si aici ma refer al Craitoiu, Raureanu, Scutariu, Stucan).

dora
dora  •  29 Aprilie 2020, 19:27

Poate sa plece de acum. Cu totii. Din pacate nu se reia nimic. Ministrul sporturilor de la noi o spune clar: ”nu este momentul oportun”. Nu se vor schimba multe lucruri de la 16 mai incolo. Pentru o lună, cel puțin.

enigmaticul
enigmaticul  •  29 Aprilie 2020, 17:51

Și adică de ce e ”bombă”, nu prea înțeleg? De ex. ce ar face Gazul dacă ar prinde locul 1 sau 2? Ce ar face în Europa? Doar așa ca să ne facem de ...... Cu excepția CFR-ului, nu prea avem echipe pentru ieșit ”afară”. Nu suntem Spania sau Germania, unde locurile 1-6 pot face față unei competiții în Europa. Așteptați să vedeți dacă vor mai fi echipe să evolueze în Liga1, mai vorbim din august.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează