FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost campion cu Steaua e sigur: „FCSB poate umple stadionul Ghencea! Oricine poate juca acolo”

Așa va arăta noul Stadion Steaua
Așa va arăta noul Stadion Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 14:02

Lucrările la stadionul Ghencea avansează rapid, iar fanii de la CSA Steaua și FCSB au pornit deja disputa privind echipa care va putea folosi noua arenă.

Deși fanii CSA spun că FCSB nu are ce căuta pe stadionul Ghencea, făcut din bani publici, Iosif Rotariu, fost campion cu echipa roș-albastră, crede că formația lui Gigi Becali poate umple noua arenă.

„Ghencea va fi cel mai modern stadion. Îmi place foarte mult. Ca istorie, este cel mai important stadion din țară pentru că acolo a jucat Steaua și a obținut rezultate importante, dar s-au disputat și multe meciuri ale naționalei.

Când se va termina, orice meci se va juca cu casa închisă. Nu cred că va juca doar CSA Steaua acolo. S-a făcut din bani publici și trebuie întreținut. Orice echipă care va plăti chiria, care va fi destul de mare, va putea juca acolo. Cu siguranță va juca și FCSB acolo și  poate umble stadionul. Casa Stelei e în Ghencea. Acum sunt niște neînțelegeri, dar în cel mai scurt timp suporterii vor reveni în Ghencea și vor vedea meciuri din Liga 1 și din Champions League”, a spus Iosif Rotariu la Pro X.

  • Iosif Rotariu este unul dintre jucătorii importanți din istoria Stelei, pentru care a jucate între 1986-1990 și în 1998-1999. Are 4 titluri de campion, 3 Cupe și o Supercupă cu echipa roș-albastră.

„Sunt lucruri foarte interesante și bune care se petrec aici. Sper că aceste imagini încântă pe toată lumea și ce pot să vă asigur e că aici se lucrează.  Dacă s-ar fi derulat campionatul European, gazonul ar fi fost montat, dar înțeleg de la constructor că perioada mult mai bună pentru însămânțare va fi în luna septembrie. Lucrurile și detaliile vi le om oferi după”
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Caracteristici Stadion Steaua:

  • apacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp,, vor exista și spații de antrenament pentru alte sporturi

FOTO. Imagini spectaculoase de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

VIDEO.FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Botoșani și FCSB, la un pas de acord! Valeriu Iftime anunță transferul: „Dacă e așa, ne înțelegem imediat”

Scandalul de la FCSB a ajuns și în L'Equipe » Ce scriu francezii despre decizia lui Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  29 Aprilie 2020, 17:57

"poate umble ," septemrie", etc... miniarticol cu jde greseli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează