FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scandalul de la FCSB a ajuns și în L'Equipe » Ce scriu francezii despre decizia lui Gigi Becali

L'Equipe a scris despre situația de la FCSB
L'Equipe a scris despre situația de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 09:49

L'Equipe a scris despre scandalul din jurul lui FCSB, echipă care și-a reluat antrenamentele în contextul pandemiei de coronavirus din România.

  • Jucătorii și antrenorii de la FCSB s-au reunit luni la baza din Berceni și au început pregătirile, chiar dacă în România este stare de urgență;
  • Poliția s-a autosesizat în acest caz, iar roș-albaștrii riscă o amendă de 70.000 de lei.

„În timp ce toate activitățile sportive care au loc în aer liber sunt suspendate în România, FC Steaua București a încălcat legea și riscă să fie pedepsită. FCSB a postat un clip video în care jucătorii se antrenează în grupuri de trei sub îndrumarea antrenorului Bogdan Vintilă.

Ionuț Stroe, Ministrul Sportului, a anunțat deja că FCSB poate fi amendată pentru încălcarea a două decrete prezidențiale”, au scris cei de la L'Equipe.

Scandalul de la FCSB a ajuns și în L'Equipe » Ce scriu francezii despre decizia lui Gigi Becali

Gigi Becali se revoltă

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul roș-albaștrilor, este deranjat de faptul că Poliția s-a autosesizat în cazul echipei sale.

„Jucătorii au fost testați. Noi avem cinci terenuri la bază, iar jucătorii intră câte trei pe teren, așa cum e regula. Nu facem antrenamente cu mingea, că dacă te vede cu mingea... Ieri (n.r. luni) s-au antrenat la bază, astăzi (n.r. marți) online. 

Mâine (n.r. miercuri), iar la antrenament. Jucătorii stau la 4-5 metri unii de alții și se antrenează fizic. Milițienii au fost îngrijorați că am început pregătirea. N-am început-o. Acum nu să stea acum o țară după Steaua sau după cluburile de fotbal. Aici le dau dreptate. Noi trebuie să salvăm un popor şi dacă o să ia o hotărâre, noi ne supunem”, a declarat Becali, potrivit digisport.ro.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Salariul unui jucător de la FCSB în vremea pandemiei: jumătate la Becali, jumătate la Poliţie

Gigi Becali, pus pe hold! Patronul FCSB și-a făcut calculele: „Rămân 100.000 de euro pentru semințe”. Dar a uitat un detaliu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  29 Aprilie 2020, 15:31

Cineva (neaparat cu bani!) trebuie sa 'sparga' aceasta blocada din Romania. Sa-ncetam sa mai facem parte dintr-un popor vegetal (cat de autentica este Ana Blandiana).

iobag
iobag  •  29 Aprilie 2020, 14:30

Talpaneee da-i in judecata repede :)))

remarque
remarque  •  29 Aprilie 2020, 13:43

auzi acolo....risca o amenda. Si cand se preconizeaza ca se va face procesul verbal de contraventie? La anul?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează