LIGA 1  ·  TRANSFER

EXCLUSIV Botoșani și FCSB, la un pas de acord! Valeriu Iftime anunță transferul: „Dacă e așa, ne înțelegem imediat”

Botoșani și FCSB s-au înțeles în mare pentru transferul lui Andrei Chindriș +22 FOTO
Botoșani și FCSB s-au înțeles în mare pentru transferul lui Andrei Chindriș

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 12:35

Transferul lui Andrei Chindriș (21 de ani, fundaș central) la FCSB revine în actualitate. Valeriu Iftime, patronul de la Botoșani, anunță că dacă clubul se va înțelege cu jucătorul, se va bate palma imediat și între moldoveni și formația vicecampioană.

Transferul lui Andrei Chindriș la FCSB capătă miros de telenovele. Sunt episoade la fiecare săptămână, momente în care mutarea dă semne că se face, apoi totul se prăbușește imediat, pentru ca peste câteva zile totul să revină în actualitate.

Cheia afacerii e la Chindriș

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani, a anunțat miercuri dimineață pentru GSP.RO că transferul se poate face și că depinde de un singur lucru. Discuțiile cu FCSB s-au redeschis, iar acum rămâne ca fotbalistul să se înțeleagă cu echipa lui Bogdan Argeș Vintilă. 

„Sincer să fiu n-am schimbat nimic față de ultima discuție cu domnul Becali, din Săptămâna Mare. Am vorbit cu impresarul jucătorului de la Cluj. I-am zis să redeschidă discuția. Sunt niște condiții care trebuie puse la punct. 

Am vorbit și cu copilul să-și facă un punct de vedere pe care impresarul să-l prezinte celor de la FCSB. Cei de acolo trebuie să discute și ei cu el pentru ca Andrei să vadă dacă îi convin condițiile. Dacă cei de la FCSB se vor înțelege cu băiatul, nu cred că vor mai fi probleme".

580.000 de euro plus procent

Iftime crede că dacă lucrurile între jucător și FCSB se vor pune cap la cap, afacerea e ca și încheiată, jucătorul urmând să plece din vară. FC Botoșani ar urma să se aleagă cu 580.000 de euro, plus procent dintr-o viitoare afacere, așa cum s-a tot întâmplat când s-au făcut transferuri pe axa Botoșani - FCSB. 

„Noi, cluburile, ne înțelegem imediat. 580.000 de euro este suma pe care marșăm în acest moment. E greu de spus dacă e o sumă bună în aceste condiții, noi vom păstra și un procent dintr-o viitoare vânzare, cum am tot procedat în afacerile cu domnul Becali", a zis Valeriu Iftime pentru GSP.RO

FOTO Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Giulești și Ghencea

+23 FOTO

VIDEO A fost semnat contractul pentru stația de metrou la care visa Gigi Becali

Citește mai multe știri din Liga 1:Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (4)
babuilie  •  29 Aprilie 2020, 15:25
Postat de valdin pe 29 Aprilie 2020, 12:55

Cand avem ...rasturnare de situatie ? :)

cand se vinde rinamo

jackryan  •  29 Aprilie 2020, 15:00

De 2 luni tot transferati la (de la ) fcsb

fara_penali_in_fotbal  •  29 Aprilie 2020, 13:37

Aha. Deci 580000€ + procent dintr-un viitor transfer. Nu 400000€ cum zicea Jiji...

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Leipzig - Atletico Madrid
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1