FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Aflat pe făraș la FCSB, Marko Momcilovic poate prinde un supertransfer » Dorit de o fostă campioană a Europei

Marko Momcilovic va părăsi FCSB la finele acestui sezon +21   FOTO
Marko Momcilovic va părăsi FCSB la finele acestui sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 11:48

Marko Momcilovic (32 de ani) va părăsi cu siguranță FCSB la finele acestui sezon. Fundașul stânga este dorit în Serbia, de două super-echipe: Partizan Belgrad și Steaua Roșie.

„Fundașul Stelei, Marko Momcilovic, este pe lista eternelor rivale Partizan și Steaua Roșie Belgrad. Ambele îl doresc, mai ales că este un jucător experimentat în schimbul căruia nu vor trebui să plătească o sumă de transfer”, scrie site-ul b92.net.

Și Mozzart Sport menționează interesul lui Partizan

În urmă cu câteva zile, altă publicație din Serbia, Mozzart Sport, scria despre Marko Momcilovic și interesul celor de la Partizan: „După 7 ani în Liga 1, Marko Momcilovic nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la găsirea unei noi echipe. Acesta ar putea reveni în Serbia, nu va fi o surpriză dacă Partizan va încerca să îl aducă. Mai ales că Marko poate juca atât în stânga apărării, cât și ca stoper”, nota sursa citată.

Măcinat de accidentări, Marko a prins doar un meci în acest sezon pentru FCSB. Mai mult, sârbul este unul dintre cei 6 jucători băgați de Gigi Becali în șomaj tehnic, alături de Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere, Adi Popa, Bogdan Planic și Alexandru Stan.

1 mecia jucat Momcilovic la FCSB în ultimul an și jumătate, 0-1 cu CFR, în februarie 2020

Steaua Roșie, prezență constantă în Liga Campionilor

Steaua Roșie a devenit în ultimele sezoane obișnuită cu aerul Ligii Campionilor. Atât în sezonul curent, cât și în cel trecut, echipa sârbă a terminat pe ultimul loc în grupă. În acest sezon a reușit să o învingă pe Olympiakos cu 3-1, iar în sezonul precedent a provocat un adevărat șoc: a învins-o pe Liverpool (2-0)! 

Echipa din Belgrad are și o Cupă a Campionilor Europeni în palmares. În 1991, sârbii treceau la penalty-uri în finală de Marseille (5-3), după 0-0 în timpul regulamentar. 

96 de meciuria disputat Momcilovic pentru FCSB, după transferul de la Pandurii din 2016

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Giulești și Ghencea

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, revoltat după ce Poliția s-a autosesizat în cazul FCSB: „Ce ai cu mine, milițiene?”

Scandalul de la FCSB a ajuns și în L'Equipe » Ce scriu francezii despre decizia lui Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
581534618615543
Robert Ivan  •  29 Aprilie 2020, 17:06

Marko Momcilovic Născut: 11 iunie 1987

israelianul
israelianul  •  29 Aprilie 2020, 14:50
Postat de alexbibirica1 pe 29 Aprilie 2020, 14:47

un super jucator ... dar care a avut ghinion din 2018 pana in urma cu cateva luni. Sa-i ajute Dumnezeu si sa poata sa mai joace fotbal . Eu , ca stelist, ii multumesc pt tot ce a facut pentru fosta Steaua,actuala FCSB.

Un jucator asa si asa, nu il mai ridica in slavi!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  29 Aprilie 2020, 14:47

un super jucator ... dar care a avut ghinion din 2018 pana in urma cu cateva luni. Sa-i ajute Dumnezeu si sa poata sa mai joace fotbal . Eu , ca stelist, ii multumesc pt tot ce a facut pentru fosta Steaua,actuala FCSB.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează