FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, revoltat după ce Poliția s-a autosesizat în cazul FCSB: „Ce ai cu mine, milițiene?”

Jucătorii de la FCSB s-au reunit la Berceni +49   FOTO
Jucătorii de la FCSB s-au reunit la Berceni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 07:32

Jucătorii și antrenorii de la FCSB s-au reunit luni la baza de la Berceni și au început antrenamentele, chiar dacă în România este stare de urgență din cauza pandemiei de COVID-19, iar persoanele nu pot sta în grupuri mai mari de trei. Gigi Becali este deranjat de faptul că Poliția s-a autosesizat în cazul echipei sale.

Patronul FCSB a vorbit despre situației de la club și susține că jucătorii au respectat Ordonanța Militară și au stat la departe unii de alții, respectându-se distanța obligatorie.

Jucătorii au fost testați. Noi avem cinci terenuri la bază, iar jucătorii intră câte trei pe teren, așa cum e regula. Nu facem antrenamente cu mingea, că dacă te vede cu mingea... Ieri (n.r. luni) s-au antrenat la bază, astăzi (n.r. marți) online. Mâine (n.r. miercuri), iar la antrenament. Jucătorii stau la 4-5 metri unii de alții și se antrenează fizic. Milițienii au fost îngrijorați că am început pregătirea. N-am început-o. Acum nu să stea o țară după Steaua sau după cluburile de fotbal. Aici le dau dreptate. Noi trebuie să salvăm un popor şi dacă o să ia o hotărâre, noi ne supunem. 

Dar dacă respectăm Ordonanța, ce ai cu mine? De ce să stau singur în casă? Păi ce, în casă stau singur? Se stă câte 4-5 persoane. Jucătorii se antrenează câte trei, trei, trei.

Eu am o Biserică şi lucrează la construcție 30 de inşi, unii lângă alţii. Şi nu sunt trei, trei, trei. Păi dacă respect Ordonanţa, ce mai vrei? Ce spune Ordonanţa? Trebuie distanţare socială. Am făcut distanțare socială. Ce mai vrei? Acum, dacă zice Miliţia, dă-l încolo de fotbal, nu stă țara după mendrele noastre la fotbal”, a declarat Gigi Becali potrivit digisport.ro.

VIDEO. FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

FOTO. Imagini inedite din București, în timpul pandemiei de Coronavirus

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Salariul unui jucător de la FCSB în vremea pandemiei: jumătate la Becali, jumătate la Poliţie!

Gigi Becali, pus pe hold! Patronul FCSB și-a făcut calculele: „Rămân 100.000 de euro pentru semințe”. Dar a uitat un detaliu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
 •  29 Aprilie 2020, 17:37
Postat de cornelconasu pe 29 Aprilie 2020, 15:36

Ce miliție băi ciobane, crezi că mai ești la ”Patria” cu bilete la suprapreț de te altoiau ăia ?!

Ala era Giovanni dinamovistu', vezi ca-i incurci!:)))

 •  29 Aprilie 2020, 17:36
Postat de murdoch_mysteries pe 29 Aprilie 2020, 16:25

Bai, nu te mai face ca nu intelegi, sau tu chiar nu intelegi??/... Gigica i-a sanctionat pe jucatori, caci i-a placut sa le zica ca nu muncesc, si le taie contractele! Dar pe urma, i-a trimis la munca (antrenament), desi restrictiile erau valabile!!...Dar, evident, ii vrea pe teren, cu salariile taiate.... Daca ti-e greu, vrei sa-ti desenez?

Pai pentru juma' de salariu (cateva mii de euro) nu crezi ca are dreptul sa-i puna sa se antreneze? Nu ca-i iau apararea, dar daca au respectat distantele (asa se vede din videoclip), n-au folosit mingea, care-i problema ta? Ce restrictii au incalcat? Si stau acasa pe mii de euro...nu pe somaj de la stat, ca la FC Fara Palmares 1948!

murdoch_mysteries
murdoch_mysteries  •  29 Aprilie 2020, 16:28
Postat de cornelconasu pe 29 Aprilie 2020, 15:36

Ce miliție băi ciobane, crezi că mai ești la ”Patria” cu bilete la suprapreț de te altoiau ăia ?!

Daca e vorba de el, e ,,militie,,!...Daca nu-i place lui ceva ii baga in fata pe ,,politisti,, ca nu-si fac treaba! Asa e la gigi, altfel baiat bun, sa nu-i numeri oile ca face scandal....heheee!....

Vezi toate comentariile (48)
Comentează