FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Edward Iordănescu a vorbit despre șansele la titlu și a scos clasamentul: „Va fi un dezavantaj pentru CFR Cluj”

Edward Iordănescu (42 de ani)
Edward Iordănescu (42 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 10:12 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 11:39

Edward Iordănescu (42 de ani), antrenorul campioanei en-titre CFR Cluj, a fost invitatul de miercuri dimineață al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live și a vorbit despre șansele formației sale la câștigarea unui nou titlu în Liga 1.

Tehnicianul consideră că trupa din Gruia este a treia favorită la titlu, după FCSB și CS Universitatea Craiova. În acest moment, FCSB și CFR Cluj se află la egalitate în Liga 1, dar roș-albaștrii ocupă prima poziție datorită golaverajului superior. Formația antrenată de Marinous Ouzounidis se află pe locul 3, la 7 puncte distanță de cele două contracandidate.

Edward Iordănescu: „Va fi un dezavantaj pentru noi”

„Eu am spus cu subiect și predicat că suntem a treia favorită. Așa arăta clasamentul când am venit. Am tot respectul pentru oamenii care au lucrat aici, în frunte cu Dan Petrescu. Am recuperat terenul față de Craiova, ne-am consolidat un avantaj temporar, dar urmează un program dificil. Va fi un dezavantaj pentru noi pentru că avem două meciuri foarte grele, cu FCSB și Craiova, în deplasare, chiar dacă partidele nu se dispută cu spectatori. Eu zic că va fi o luptă la baionetă până la final, iar asta va interesant pentru suporteri și pentru media. Cred că am transmis un mesaj că suntem în continuare în lupta pentru titlu. 

Când am venit la CFR, am auzit foarte multe voci, inclusiv oameni din presă, care au calitatea să analizeze, și spuneau că CFR nu va câștiga un nou campionat în acest sezon. Spuneau că este un final de ciclu și că nu avem capacitatea să rămânem în lupta pentru titlu. Am transmis un mesaj, că ne-am repoziționat rapid și am reintrat în lupta pentru câștigarea campionatului. Nu pot să zic a câta favorită suntem. Când am venit, eram la 6 puncte de FCSB și 4 puncte de Craiova. Când am avut meciul cu FCSB, veneam la trei zile după meciul de la Berna (n.r. pierdut de CFR Cluj cu 2-1), iar dacă au fi câștigat se distanțau la nouă puncte” a declarat Edi Iordănescu în direct la GSP Live.

Cum arăta clasamentul când Edward Iordănescu a semnat cu CFR Cluj:

PozițiaEchipaMeciuriPuncte
1.FCSB1230
2.CS Universitatea Craiova1228
3.CFR Cluj1224

Cum arată clasamentul acum în Liga 1:

Citește și alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu a intrat în direct și i-a răspuns lui Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Împins de Gigi Becali pe ușa din dos, un fotbalist de la FCSB e ademenit în străinătate cu un salariu consistent

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
orlick
orlick  •  03 Martie 2021, 19:18
Postat de andrei.f pe 03 Martie 2021, 12:52

Șansa cfr sunt fluierașii de casă, cfr e o echipă bună, evident, la nivelul campionatului nostru. Nu are nevoie decât de un mic penalty de la un fluieraș de casă și, nu -i mai bate nimeni !

Un mic penalti pentru ei, două neacordate pentru adversari, arbitrul închide ochii la un ofsaid... Mărunțișurile obișnuite.

remarque
remarque  •  03 Martie 2021, 13:09

ceata de postaci fcsb-isti. Frustrati pana in maduva oaselor. Le e teama ca pierd din nou campionatul :))))))))))))))) Pur si simplu isi inchipuie ca daca se agita, o sa isi piarda franarii cumpatul. Se pare ca franarii sunt in crestere de forma insa. Au adus portar, jocul merge....

andrei.f
andrei.f  •  03 Martie 2021, 12:52

Șansa cfr sunt fluierașii de casă, cfr e o echipă bună, evident, la nivelul campionatului nostru. Nu are nevoie decât de un mic penalty de la un fluieraș de casă și, nu -i mai bate nimeni !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează