FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Pleacă Edward Iordănescu la FCSB? Anunțul făcut în vestiarul lui Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 11:35

Edward Iordănescu a fost cap de afiș pe lista cu antrenori a lui Gigi Becali, însă tehnicianul se pare că s-a decis să rămână la Gaz Metan cel puțin până la iarnă.

Iordănescu jr. a terminat pe locul 1 în play-out și și-a anunțat încă de vineri oamenii din staff că va continua la Mediaș în sezonul următor, anunță TV Digi Sport.

Planul lui Edi Iordănescu e să aștepte ieșirea Gazului din insolvență și apoi să se lupte pentru un loc în play-off. În funcție de rezultatele din tur, antrenorul va decide ce va face în iarnă.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a ajuns la Gaz Metan în iarnă și a semnat un contract valabil pe un an și jumătate, medieșenii fiind încântați de jocul echipei. Oficialii Gazului i-au pus o clauză de reziliere de 300.000 de euro lui Edi.

becali se reorientează

Gigi Becali trebuie să se reorienteze rapid în privința noului antrenor, mai ales că Mihai Stoica a anunțat în urmă cu o săptămână că pe 3 iunie va fi anunțat noul tehnician de la FCSB.

Walter Zenga și Devis Mangia sunt variantele lui Gigi Becali în acest moment.

Citește și:

FCSB. Gigi, se subțiază lista! Nicolae Dică lucrează deja pentru FC Argeș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
tinn
tinn  •  01 Iunie 2019, 15:50

se pare ca iedi isi stie lungul nasului. calificare in play off, cam asta-i obiectiv de nivelul lui

forcesteauaelcampeone
forcesteauaelcampeone  •  01 Iunie 2019, 13:23
Postat de samertx pe 01 Iunie 2019, 13:13

Ghici ce antrenor român are îndeajuns de multe dintre aceste calități, încât să fie uns baci la FCSB. :))

Mihai Stoichitia?

samertx
samertx  •  01 Iunie 2019, 13:13
Postat de Maria Iancu pe 01 Iunie 2019, 12:50

In locul lui Becali nici macar nu l-as mai baga in seama , ce tot atat sa astepti dupa el , parca ar fi vre-un antrenor care a castigat ceva ! Eu nu imi amintesc ,a antrenat si pe la echipe numai una si una !Lasă-l frate in pace si pune antrnor de care jucatorii sa aibe respect si de care in momentul cand paseste in vestiar sa stie si sa zica ,,a venit seful" , jucatorii sa-si dea viata atat pentru echipa cat si pentru el sa le placa de el sa stie ca vor castiga trofee ! Iordanescu nu are aceasta calitate nu are carisma ,deci sa se faca placut, el este doar cu logoreia vorba multa saracia omuluo .

Ghici ce antrenor român are îndeajuns de multe dintre aceste calități, încât să fie uns baci la FCSB. :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează