FOTBAL  »  Superliga  »  TOP

Ei au dezamăgit în 2016! Cinci jucători care puteau fi mari, dar au sfârșit în genunchi

Interesul lui Reghe i-a stricat jocul lui Gnohere
Interesul lui Reghe i-a stricat jocul lui Gnohere

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 17:12

Fie că au fost aduși ca mari speranțe pentru a împrospăta jocul echipei, fie că au confirmat inițial, după care s-au pierdut, există în Liga 1 câțiva jucători care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, ba chiar au dezamăgit cumplit în 2016.

Iată un top cinci al celor mai mari dezamăgiri din acest an:

Golubovici - golgeterul cu un singur gol
A fost adus de MM Stoica la Steaua după un sezon foarte bun făcut la CSM Iași unde devenise golgeterul echipei. În noul campionat a dezamăgit crunt: a marcat o singură dată în Europa, în rest a fost o mână moartă în atacul echipei, deși i s-au oferit numeroase oportunități în Liga 1.

Gnohere - interesul Stelei a însemnat sfârșitul
Bizonul era o piesă importantă în atacul dinamovist. Confirmase în sezonul precedent și începuse în forță și în tur. Steaua a început să se intereseze de el, iar asta a însemnat începutul sfârșitului. Mai mult cu gândul la plecare, Gnohere și-a pierdut cheful de joc și a uitat drumul spre poartă. A sfârșit anul rezervă, după ce a trecut și pe la echipa secundă. Nici Steaua nu mai pare interesată de el.

Rambe - mai mult cu bătaia
Un alt atacant în care Craiova și-a pus speranțele. În schimb, a devenit cunoscut din cauza bătăii care a provocat-o în meciul cu Viitorul, moment în care s-a dat și la Hagi. Are 13 meciuri în Liga 1, 2 galbene, un roșu și o suspendare de șase etape care i-a adus și excluderea din lot.

Brandan - vedeta pierdută
Ultimele sezoane pare că au șters din calitățile fundașului puternic care făcea senzație în perioada în care evolua la Urziceni și Steaua. În ultima perioadă a jucat la ASA și la Viitorul. De ultima echipă s-a despărțit cu scandal după ce a greșit în meciul cu Steaua, scor 0-2, iar Hagi l-a făcut țap ispășitor pentru înfrângere. În prezent nu are echipă.

Enache - numai evoluții proaste
Primul jucător adus de la Astra de Steaua își găsește loc ușor pe lista dezamăgirilor. Adus ca o mare speranță pentru a întări echipa, mijlocașul reprofilat fundaș de Reghecampf a trecut rapid de la evoluții bune la cele proaste. Fază din care nu și-a mai revenit, distrugând un meci după altul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ipsilante
ipsilante  •  07 Ianuarie 2017, 13:04

Nu stiu de ce se da vina pe jucatori! *** lui Beeecali, poreclita ilegal Steaua si, mai ales, cel care se preface ca o antreneaza, sotul sotiei sale, s-au transformat intr-o masinarie jalnica de mimat fotbal si distrus fotbalisti. Incetati cu criticile aberante! Rambe, da, este o catastrofa care nu a confirmat la nici un club pe unde a trecut dar ceilalti, care au jucat excelent la cluburile de unde au fost transferati, nu merita sa fie ridiculzati pe nedrept. Catastrofa se numeste Reghecampf; paguba, la fel; deci tapul ispasitor, e in staul adus de marele cioban, Beeecali, geniu indiscutabil in ale fotbalului. Nici cu Ronaldo si Messi in echipa, actuala *** nu va face performanta. Sa va fie clar asta! FORZA STIINTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oricare
oricare  •  01 Ianuarie 2017, 11:12
Postat de crotalie.poponarul pe 31 Decembrie 2016, 21:32

***

Nu mai suportati sa se cace crotalie pe voi, asa-i? :))))))))))))

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Decembrie 2016, 22:28

Dupa ce va "dezamagi" ( cu siguranta !) lui Alibec i se vor gasi fel de fel de hibe: ca e prea gras ,ca nu fuge ,nu se demarca ,nu da goluri. Si va fi gata .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează