FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ei sînt Ştiinţa » Gloriile Craiovei au pozat împreună pentru a rememora victoria cu Kaiserslautern

Legende fără vîrstă: Negrilă, Beldeanu, Ungureanu, Geolgău, Donose, Tilihoi, Lung (de la stînga la dreapta)
Legende fără vîrstă: Negrilă, Beldeanu, Ungureanu, Geolgău, Donose, Tilihoi, Lung (de la stînga la dreapta)

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 23:38

Membri marcanţi ai Campioanei unei mari iubiri şi ai Craiovei Maxima au ţinut să sărbătorească în avans o performanţă istorică pentru fotbalul din Bănie şi din România.

Angajaţi ai CSU Craiova, Silviu Lung, Nicolae Negrilă, Nicolae Tilihoi, Nae Ungureanu, Aurică Beldeanu, Costică Donose şi Gheorghiţă Geolgău au pozat în actualul echipament al oltenilor pentru a celebra 32 de ani de la ziua, 16 martie, în care "juveţii" o îngenuncheau pe Kaiserslautern şi se calificau, în premieră pentru o formaţie din România, în semifinalele Cupei UEFA.

Negrilă a marcat golul istoric. Se doreşte a fi şi un imbold pentru actualii jucători ai Craiovei, care au bifat al 15-lea meci fără eşec în Liga 1, aflîndu-se în lupta pentru un loc în cupele europene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Martie 2015, 15:18
Postat de mvradulescu pe 15 Martie 2015, 14:24

Stimate domn, indiferent de partizanatul în "slujba" d-lui Mititelu, nu e cazul să aruncați vorbe de ocară la adresa unor foști jucători care au adus multe bucurii suporterilor craioveni și au avut o valoare sportivă care ne-ar face fericiți să o regăsim și la unii jucători autohtoni care sunt acum în activitate ! În consecință, subiectivismul dumneavoastră e complet deplasat și nu vă face nici un serviciu nici măcar scuza că nu ați avut ocazia să-i vedeți jucând, dim motive de ... ceritficat de naștere ...

Sa stii ca daca scoatem din text, cuvintele Mititelu si Craiova...ce ai zis tu merita rumegat de toti acesti noi suporteri, pentru care este mai importat cat de tare ii injura pe ceilalti decat sa cunoasca fenomenul fotbal si ”actorii” apusi ! Cum sa ii explic eu unuia de 20 de ani ca eu ma duceam cu o ora inainte de un cuplaj pe 23 August , chiar daca inainte jucau Progresul lui Marica, cu Rapidul lui Manea, Paraschiv sau cu Sportul lui Chihaia si Cazan si apoi echipa cu care tineam eu ? Ca inainte de meciurile seniorilor erau meciuri de juniori, ca plecai si stateai in tribuna impreuna, stelisti, dinamovisti, rapidisti....

ion.ionescu
ion.ionescu  •  16 Martie 2015, 15:16

Am fost de la ora 10 pe stadion, apoi până la 10 (22) la sărbătoarea din oraş...Lume din toată ţara ! La porţi, camioane de sticle de băutură confiscate şi, totuşi, când s-a dat golul, unii n-au priceput, erau deja mangă ! Oşenii au adus palinca în pite mari, alţii în steaguri de aluminiu cu dop şi coniac/vodcă înăuntru...Negoro era mai treaz : noaptea la 1,30 îl prinsese un viitor observator (dur) LPF, pe atunci doar colonel Secu, sub barul de la Hotel Jiul (unde dormeau), antrenându-se cu coniac şi-l trimisese la culcare. Avea o misiune ! După meci, arabii şi negrii defilau cu maşinile pline ochi iar nemţii se înfrăţeau cu oltenii la bere...Plus 100.000 cu Păunescu la "Jiul" !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Martie 2015, 15:01
Postat de teilandezu pe 15 Martie 2015, 17:08

Mai oameni buni ! Aicea-i vorba de Craiova aia Maxima , Craiova tuturor oltenilor , nu a lui Olguta sau a lui Mititelu .Craiova aia care in anii `80 umplea full stadionul . Eu , ca rapidist , am admirat acea echipa de valori care a facut atitea bucuri i oltenilor si nu numai .

OK, dar nu apari in echipamentul unei echipe pe care o desfintai acum doi ani, pentru a aniversa o victorie a ...altei echipe ! Vad ca si-au luat aceleasi culori, echipament, i se spune CS ...Universitatea Craiova ...! De unde si pana unde ”Universitatea” ?????? La adevarata Universitatea Craiova, era o legatura intre club si Institutia de Invatamant din Craiova, acum care e ?!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează