FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Eugen Neagoe: „Ar fi un vis împlinit să aducem titlul la Craiova” + „L-am urmărit pe Ișfan de când juca în liga a doua”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 15:30 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 17:22

Eugen Neagoe (55 de ani), noul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, a abordat mai multe subiecte, în cadrul unui interviu acordat pe pagina de Facebook a oltenilor. 

Acesta a spus că Alexandru Ișfan (22 de ani), jucător transferat de olteni de la FC Argeș, în schimbul sumei de 750.000 de euro, este un fotbalist foarte interesant, pe care îl cunoaște încă de când evolua în Liga a doua. 

Înfrângere pentru Sabău în primul amical la U Cluj: 1-3 cu Zurich, campioana Elveției. Cum s-au descurcat Miron și Ianis Stoica
u cluj - fc zurich 1-3
Înfrângere pentru Sabău în primul amical la U Cluj: 1-3 cu Zurich, campioana Elveției. Cum s-au descurcat Miron și Ianis Stoica

De asemenea, „Geană” a precizat că visul lui cel mai mare e să cucerească titlul de campion al României cu formația din Bănie și că va face tot ce va depinde de acesta pentru a realiza acest lucru. 

Eugen Neagoe: „L-am urmărit pe Ișfan de când juca la CS Mioveni”

„Pe Ișfan îl cunoșteam ca adversar, îl știam foarte bine. L-am urmărit încă de când juca la Dacia Mioveni (n.r. CS Mioveni), când erau în liga a doua. De atunci mi-a plăcut, era un jucător foarte interesant, cu calități foarte bune. 

A ajuns și la naționala de tineret, dar acum, prin aducerea lui la noi, sper că realizările lui să fie mult mai mari, să se vadă și în rezultatele noastre aportul lui. Atunci cred că va putea face pasul și la naționala mare a României. 

A arătat destul de bine din prima zi. Se cunoaște cu mulți jucători de la noi, pentru că este coleg cu ei la naționala de tineret”, a declarat Eugen Neagoe. 

Eugen Neagoe: „Ar fi un vis împlinit dacă am reuși să aducem titlul la Craiova”

„Cu siguranță că toți foștii jucători ai Universității Craiova își doresc la un moment dat să ajungă să antreneze aici, așa cum a fost și Emil Săndoi, fostul meu coleg. Un vis împlinit ar fi dacă am reuși împreună să aducem campionatul la Craiova. Asta ar fi cea mai mare realizare și a mea ca antrenor. 

Voi face ceea ce depinde de mine să realizăm ceea ce ne-am propus. Suporterii Universității își doresc ca echipa să fie pe primul loc. Nu pot să promit nimic, dar voi face tot posibilul împreună cu băieții, cu oamenii care conduc clubul, să ajungem acolo unde ne dorim: să câștigăm campionatul”, a punctat tehnicianul. 

Eugen Neagoe: „Când reușești să câștigi eventul este ceva unic”

Tehnicianul oltenilor a vorbit și despre câștigarea eventului alături de „juveți”, în sezonul 1990 - 1991. 

„Am trecut prin multe momente frumoase la Craiova, dar când reușești să câștigi eventul este ceva unic. Eu am mai reușit asta cu Ferencvaros, în sezonul 1994-1995, dar acel event câștigat cu Universitatea Craiova a fost unul special”, a mai precizat Eugen Neagoe. 

Citește și:

„Un mincinos!” » Ruptură totală între CFR Cluj și fotbalist: „E interzis în România! Gata, cerem rezilierea și despăgubiri”

FC Botoșani, cea mai activă în mercato: 6 mutări anunțate în ultimele 24 de ore

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  07 Ianuarie 2023, 18:33

La Pastele cailor !

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Ianuarie 2023, 17:36

Cu Eugen Neagoe in frunte...vom avea victorii multe ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Ianuarie 2023, 16:18

Cu Eugen Neagoe la razboi ...nu dam un pas inapoi ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează