FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Elevul Adrian Mutu » Cu ce medie a intrat la liceu + „Materia care mă enerva cel mai tare și nu o înțelegeam deloc”

2 titluri de campion
are Mutu în palmares, unul cu Dinamo (1999/2000) și altul cu Chelsea (2004/2005)
2 titluri de campion are Mutu în palmares, unul cu Dinamo (1999/2000) și altul cu Chelsea (2004/2005)

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 09:54

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21, a vorbit despre perioada în care era elev și a povestit mai multe aspecte inedite.

Mutu a afirmat că a obținut note bune atât timp cât s-a axat pe școală, fiind un copil cuminte: „Chiar am fost un elev mediu spre bun. Până în clasa a noua m-am dus normal la școală și am intrat la liceu cu media 8,41”.

Adrian Mutu: „Matematica îmi plăcea. Nu înțelegeam deloc chimia”

„Eram un băiat cuminte. În general, n-am avut probleme la școală, nu am creat probleme. Chiar am fost un elev mediu spre bun. Până în clasa a noua m-am dus normal la școală și am intrat la liceu cu media 8,41. Am fost al doilea sau al treilea ca medie. La matematică chiar am luat o notă bună, 9,07. A fost cumva firesc, pentru că tata este informatician-matematician. 

După aceea, bineînțeles, că am făcut saltul la echipa mare și școala a trecut pe planul doi. Probabil, o dată sau de două ori am fost dat și afară de la oră, pentru că în a noua deja eram în clasa de jucători de fotbal și eram puțin mai neastâmpărați.

Matematica îmi plăcea, fiind influențat cumva de tata. Materia care mă enerva cel mai tare și pe care nu o înțelegeam deloc a fost chimia”, a declarat Mutu, conform Prosport.

Adi Mutu, cele mai importante borne ca fotbalist:

  • 15 martie 1997: a debutat în Divizia A în partida FC Argeș - Oțelul Galați (0-0)
  • 18 octombrie 1997: primul gol în campionat a fost marcat în partida Steaua - FC Argeș (3-1)
  • 29 martie 2000 : a debutat la echipa națională a României, în partida cu Grecia (0-2)
  • 26 aprilie 2000: a marcat primul gol pentru „tricolori", cu Cipru (2-0).
  • 26 martie 2013: a jucat ultimul meci pentru națională, cu Olanda (0-4). Cu patru zile înainte, cu Ungaria (2-2), marcase ultima dată pentru „tricolori"

35 de goluria marcat Mutu în 77 de selecții la prima reprezentativă a României, numărul 1 all-time alături de Gheorghe Hagi

2018e anul în care s-a apucat, oficial, de antrenorat, salvând Voluntariul de la retrogradare

VIDEO Dezvăluiri incredibile: Adrian Neaga și Adrian Mutu implicați într-un blat în Liga 1? „Informația este adevărată!"

Citește mai multe știri de actualitate:

La vremuri noi, reguli noi în Liga 1 » Propunerea lui Cornel Șfaițer: 5 schimbări și banca lărgită de la 7 la 9 jucători

Fosta iubită a lui Unai Emery, dezvăluiri uluitoare: „Mi-a spus că sunt o vrăjitoare și că Arsenal pierde din cauza mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează