FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO „În urmă cu 3 săptămâni a apărut interesul” » Elias Charalambous, detalii despre negocierile cu FCSB

Articol de , , , - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 14:52 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 19:30

Cipriotul Elias Charalambous (42 de ani) a susținut duminică o conferință de presă, înainte de primul meci pe banca celor de la FCSB

  • Sepsi - FCSB se joacă luni, de la 20:30. Partida liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport.

Charalambous a apărut alături de managerul Mihai Stoica în fața presei și a vorbit despre venirea la FCSB și a prefațat meciul cu Sepsi.

„Sunt foarte fericit să vă întâlnesc. Sper să avem o comunicare bună. Sunt foarte fericit că am venit la acest club mare. Știm cu toții istoria acestui club. Aș vrea să le mulțumesc lui mister Gigi, lui mister MM și celor din jurul clubului pentru că m-au ales pentru acest rol special, acela de a fi antrenorul acestui club. 

Știu bine istoria, știu bine România. Vreau să spun că voi da totul până la finalul sezonului pentru a ne atinge obiectivul. Vom încerca să obținem cât mai multe în acest sezon”, a spus Elias Charalambous.

Elias Charalambous: „În urmă cu 3 săptămâni a apărut interesul FCSB”

Întrebat când a aflat de interesul celor de la FCSB și despre negocieri, Elias Charalambous a declarat: „În urmă cu 3 săptămâni a apărut interesul. Agentul a vorbit cu clubul. De când mi-a zis de interesul Stelei, am fost și eu interesat. Știam cât de mare e clubul. Am fost foarte încântat când am auzit numele Stelei. Sunt foarte fericit că sunt aici.

De ce m-a ales clubul? Cu siguranță, a făcut scouting, a căutat informații, au fost mulțumiți de ce au găsit și de aceea sunt aici.

A fost interesant când am auzit de Steaua. Agentul știa multe informații. Am prieteni cu care am vorbit și toți mi-au zis doar lucruri bune despre club. De când am auzit de interes, am căutat informații despre echipă. Vreau să fiu pregătit. Am comunicat cu staff-ul și cu mister MM. Îmi place să știu totul despre echipă, despre campionat. Știam deja mulți jucători, îi știam pe cei de la echipele naționale”, a adăugat cipriotul.

Am văzut din prima zi ce calitate au jucătorii. Sunt surprins, dar și fericit că avem asemenea calitate. Da, sunt lucruri de îmbunătățit, dar așa e peste tot.
 - Elias Charalambous

Acesta a vorbit și despre stilul său de a antrena. 

„Am avut norocul de a lucra cu antrenori importanți. Am luat ce mi-a plăcut de la ei și mi-am construit filozofia mea. Stilul meu e cel pe care Steaua și-l dorește. Vreau să controlăm jocul, să pasăm, să dominăm”.

Pintilii face parte din staff-ul meu. E un băiat excelent. Am găsit o atmosferă incredibilă. Am găsit facilități excelente. 

- Elias Charalambous

Sepsi e o echipă bună. Joacă bine acasă, e ajutată de fani. Are un gazon bun, așa că ne putem face jocul. Toate meciurile din play-off sunt grele. Știm că vom avea parte de un meci greu. Am studiat cum joacă Sepsi. Vom încerca să obținem cele 3 puncte. Sunt încântat că voi debuta. 

- Elias Charalambous

Citește și: 

Elias Charalambous, înainte de debutul la FCSB: „Dacă nu luam toate deciziile, nu mai eram aici” » Ce spune despre întâlnirea cu Gigi Becali

Mihai Stoica i-a vorbit lui Elias Charalambous despre Florin Talpan: „E supărat pe toată lumea. A plâns într-o emisiune” » Reacția juristului Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Aprilie 2023, 23:00

Vorbeste ca un antrenor principal ...fcsb castiga campionatul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează