FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Elis Bakaj n-a uitat de Dinamo și de fanii „câinilor": „Nu e plăcut pentru ei, e greu să faci performanță fără bani"

5 goluri a marcat Bakaj pentru Dinamo
5 goluri a marcat Bakaj pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 09:04

Elis Bakaj (32 de ani) a jucat un sezon la Dinamo, însă a rămas cu amintiri frumoase din România. A fost coleg cu Ionel Dănciulescu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Ligii 1.

„Sunt mândru că am jucat la Dinamo. A fost o rampă de lansare pentru mine. M-am simțit apreciat în România de fanii lui Dinamo.

Probabil că aș fi reușit mai multe dacă nu aș fi fost vândut după doar un an. Dar experiența de acolo m-a ajutat mai departe în carieră. Pentru mine, România și București înseamnă acasă", a zis albanezul pentu GSP.RO.

Trist pentru situația de la Dinamo

Elis Bakaj urmărește parcursul fostei sale echipe și regretă situația delicată în care a ajuns clubul. Speră ca o eventuală câștigare a Cupei să aline puțin durerea suporterilor: 

Nu e plăcută situația actuală pentru fanii lui Dinamo, dar echipa poate câștiga Cupa în acest sezon. Dacă vor câștiga acest trofeu, nu mai contează ratarea play-off-ului. E greu să faci performanță în ziua de azi dacă nu există bani", a spus Bakaj.

„Am stat cu Ionel Dănciulescu în camera de la Săftica. Mi-a prins bine. Am avut multe de învățat de la el. Mi-am făcut mulți prieteni în București și mai mult de atât, mi-am întâlnit iubirea vieții mele" - Elis Bakaj, mijlocaș Dinamo Brest

VIDEO Pleacă Mattia Montini de la Dinamo? Ce spune italianul

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un fost jucător de la Dinamo, dezamăgit de situația din „Groapă”: „E un tablou sumbru! Mă doare”

Ce s-a întâmplat când Dinamo a dat de Cristiano Ronaldo » Ioan Andone către un fundaș: „Nu-l mai ataca, că te iau cu ambulanţa de aici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează