FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce s-a întâmplat când Dinamo a dat de Cristiano Ronaldo » Ioan Andone către un fundaș: „Nu-l mai ataca, că te iau cu ambulanţa de aici!”

Cristiano Ronaldo în duel cu Cristian Irimia
Cristiano Ronaldo în duel cu Cristian Irimia

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 21:22

Ionel Dănciulescu (43 de ani), managerul sportiv al lui Dinamo, a rememorat „dubla” alb-roșilor cu Manchester United din sezonul 2004-2005 al Ligii Campionilor, în perioada în care Cristiano Ronaldo evolua pentru englezi.

„Înainte de meciul tur, Ioan Andone (n.r. antrenorul lui Dinamo din acea perioadă) a fost s-o vadă pe United şi a venit direct la Săftica. A intrat în sala de şedinţe, ne-a zis că avem șanse și lumea a început să râdă. Ca antrenor ce să le spui jucătorilor? Că mergem ca mielul la tăiere? Era clar că era o diferenţă uriaşă între noi şi ei.

Îmi amintesc că eram la masa de prânz când am auzit cu cine am căzut şi toţi am zis vai! Ce-a făcut Cristiano Ronaldo cu Irimia... l-a chemat nea Ando şi i-a zis «Nu-l mai ataca, te rog eu, că te iau cu ambulanţa de aici»" a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Dinamo a jucat cu Manchester United în Liga Campionilor

În sezonul 2004/2005 al Ligii Campionilor, Manchester United a jucat cu Dinamo în turul trei preliminar. Primul meci a fost în România, pe fostul „Lia Manoliu", demolat pentru a se construi Naţional Arena. 

Susţinută de 50.000 de suporteri, Dinamo a deschis scorul încă din minutul 9 prin autogolul lui Fortune. Trupa lui Alex Ferguson a revenit. Giggs a egalat, iar Alistar a marcat în propria poartă. Meciul din Anglia nu a avut istoric. Cu o echipă din care au lipsit mulţi titulari, Manchester a câştigat la pas, 3-0, şi a mers în grupele Ligii.

VIDEO Pleacă Mattia Montini de la Dinamo? Ce spune italianul:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu: „Sunt câteva persoane cărora nu li s-a umblat la bani” » Care este motivul

Florin Prunea despre situația financiară de la Dinamo: „E greu să mai oprești acest bulgăre”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
comedy.central
comedy.central  •  09 Aprilie 2020, 08:52
Postat de corlika pe 07 Aprilie 2020, 08:24

50.000 de suporteri...de unde atâți...si eu am fost la meci,ca mulți alții , si nu țin cu di...

Gigistii sunt frustrati cand citesc cifrele lui Dinamo! Bine, ei nu inteleg niçi rostul lor pe lumea asta, dar sa mai înțeleagă cat de iubita e Dinamo in Romania! Manelisti....

ios_ge
ios_ge  •  07 Aprilie 2020, 21:14
Postat de corlika pe 07 Aprilie 2020, 08:24

50.000 de suporteri...de unde atâți...si eu am fost la meci,ca mulți alții , si nu țin cu di...

Bine mha, 49999 de suporteri. Esti multumit ?

corlika
corlika  •  07 Aprilie 2020, 08:24

50.000 de suporteri...de unde atâți...si eu am fost la meci,ca mulți alții , si nu țin cu di...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează