FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu: „Sunt câteva persoane cărora nu li s-a umblat la bani” » Care este motivul

Dănciulescu a dezvăluit că sunt angajați la Dinamo care încă au rămas cu salariul întreg
Dănciulescu a dezvăluit că sunt angajați la Dinamo care încă au rămas cu salariul întreg

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 19:06

Ionel Dănciulescu (43 de ani), managerul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit că sunt persoane din club care încă au rămas cu salariul întreg.

  • Jucătorii și oficialii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul săptămânii trecute. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie - detalii, AICI.

Sunt doar câteva persoane care nu au intrat în acest program, nu li s-a umblat la bani, pentru că trebuie să se ocupe de actele pentru licență și lucrează, dar 90% din ceea ce înseamnă jucători și staff sunt în aceeași situație ca și noi.

Este o incertitudine totală. Nu știm ce se va întâmpla. Așteptăm să se termine asta. Jucătorii au nevoie de 3 săptămâni pentru a se readapta. Dar eu cred că ar trebui să dăm mai repede drumul la meciuri, să nu mai stăm o lună, de când se termină situația”, a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Dănciulescu și Prunea, out! Negoiță le-a suspendat contractele

Dacă starea de urgență va fi prelungită până la mijlocul lunii mai, Ionel Dănciulescu și Florin Prunea vor mai avea de colaborat cu Dinamo doar o lună - toate detaliile, AICI!

VIDEO Pleacă Mattia Montini de la Dinamo? Ce spune italianul:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florin Prunea despre situația financiară de la Dinamo: „E greu să mai oprești acest bulgăre”

Ionuț Negoiță adâncește depresia fanilor: „Echipa va mai exista doar dacă se implică oamenii. Cu sau fără coronavirus, tot aici se ajungea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează