FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Elvir Koljic a răspuns întrebărilor primite de la fanii Universității Craiova » Cine e idolul lui și care a fost cel mai greu adversar din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 14:10 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 14:57

Aflat în cantonamentul din Antalya al celor de la CS Universitatea Craiova, Elvir Koljic a răspuns întrebărilor primite de la fani.

Atacantul bosniac de 26 de ani, cu 23 de meciuri și 4 goluri în acest sezon, a selectat 5 întrebări primite de la suporterii celor de la CSU Craiova și a răspuns într-un interviu pentru site-ul clubului.

VIDEO Elvir Koljic răspunde întrebărilor primite de la fanii Universității Craiova

- Care este idolul tău?
- Idolul meu e Dzeko. E un jucător mare și un om foarte bun.

- Care a fost cel mai greu moment din carieră?
- Cel mai greu moment? Ultima accidentare

- Care este golul tău preferat?
- Golul preferat e golul cu Rapid. A fost un gol frumos, de trei puncte.

- Care a fost cel mai dificil adversar din Liga 1?
- Marius Constantin. E un jucător foarte bun, foarte puternic. Mă bucur că a venit la Craiova.

- Care e cel mai bun prieten de la Craiova?
- Suntem o familie. Dar cei mai buni prieteni sunt Baiaram și Roglujic.

Miercuri e al doilea amical

Craiova a schimbat din mers programul pentru amicalele din această iarnă. Încurcați de ploile din Antalya, cei ce se ocupă de programul jucătorilor de la CS Universitatea au fost nevoiți să găsească alți adversari pentru ultimele trei meciuri înaintea revenirii în țară. 

Astfel, miercuri, pe 12 ianuarie, Craiova joacă împotriva celor de la Raufoss IL, formație din a doua ligă norvegiană. Ultimele două întâlniri vor fi pe 15 ianuarie, cu adversari ce urmează a fi stabilit.

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Mesaj ferm pentru vedeta de la CSU Craiova: „Ar putea fi titular la națională, dar e delăsător”

„Dacă nu ai rezultate, mai bine nu ieși din casă” » Interviu cu olteanul pursânge din lotul Craiovei: „Abia atunci voi fi împlinit!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
houri.10
houri.10  •  12 Ianuarie 2022, 09:38
Postat de 1.fcu pe 11 Ianuarie 2022, 15:16

Fanii mogosoaei baaa, nu ai Craiovei

Universitatea Craiova... Mogoșoaia e în mintea voastră ***. Vedeți-vă de napoli, trica, puscas, Vasilica, Ajica și toate circurile de la fcu Severin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  11 Ianuarie 2022, 22:05
Postat de 1.fcu pe 11 Ianuarie 2022, 15:16

Fanii mogosoaei baaa, nu ai Craiovei

Fani Craiovei care mai au cap. Voi ceilalți sunteți prea proști, și dacă mititelu va spune sa stați ***, pai *** stați. Vedeți-vă de prostia voastră. Este Craiova care ne-a bucurat de fotbal când patronul vostru chiar a distrus Craiova. Și vorbim ca Fcu este adevărată, când acest patron a distrus-o. Sunteți prea proști pentru mileniul în care trăim. Stați ***, dar nu mai comentați prostiile astea. Știm că CSU nu este adevărata, dar nici Fcu nu va fi într-un milion de ani. Noi acuma adoptam alt copil la piept.. A avut grija mititelu de asta, dar vreau sa va vad peste 3-4 ani, o luați din nou de la zero? Ce tâmpiți!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1.fcu
1.fcu  •  11 Ianuarie 2022, 15:16

Fanii mogosoaei baaa, nu ai Craiovei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează