FOTBAL  »  Superliga  »  SUPĂRAT PE CONDUCERE

Emil Dică ameninţă: "Plec!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Tensiune în vestiarul Rapidului. Rednic anunţă schimbări în echipă, Dică le-a cerut şefilor să-l lase să plece

"M-am simţit umilit, vreau să plec", le-a spus Emil Dică apropiaţilor după ce Rednic l-a schimbat înainte de pauza meciului cu U Cluj. Decarul giuleştean a părăsit supărat terenul şi surse din anturajul său au dezvăluit că după partidă le-a comunicat şefilor că nu vrea să mai continue la Rapid!

"Toată iarna au căutat mijlocaş dreapta, am simţit că nu mai sînt dorit. Dacă nu mai e nevoie de mine, să mi se spună. Să-mi dea o hîrtie oficială pe care să scrie cît vrea Rapidul pe mine şi cu asta, basta!", a spus Dică într-un cerc de prieteni.

La finalul lui octombrie 2007, Dică a fost cu greu convins de Rednic să continue în Giuleşti, după ce mijlocaşul se supărase că Marius Constantin l-a lovit cu capul în figură pe teren, la meciul cu Poli Iaşi. Acum, Dică îşi simte postul ameninţat de portughezul Vasco Matos (27 de ani), adus de la Beira Mar.

"I-am atenţionat pe jucători să fie serioşi, dar ei au intrat relaxaţi pe teren. Pe unii o să-i coste postul de titular!"
Mircea Rednic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
 •  25 Februarie 2008, 15:55

mai lasa impresiile....pe vremea lui razvan erai rezerva.atunci nu erai umilit?....joaca u bine si n-are nimeni nimik cu tine.pana atunci mucles!!!!!1

 •  25 Februarie 2008, 14:45

Emil, nu cumva esti si tu stelist de mic, dar ai jucat la Rapid de nevoie? Drum bun. Bine le faci Mircea, vad ca n-au determninare deloc. Daca ar fi jucat toti cu determinarea lui Pancu altul era rezultatul.

 •  25 Februarie 2008, 13:28

Du-te Dica...du-te dar ia-i si pe Grigorie,Maftei,Constantin...si daca mai joaca asa ca si cu U CLuj..cred ca poti sa-l iei si pe Lazar....dar du-te!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează