FOTBAL  »  Superliga  »  SINCER

Emil Grădinescu: "Am comentat 10 blaturi, dar îmi dădeam seama după încheierea lor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Comentatorul sportiv Emil Grădinescu a acceptat invitaţia Monicăi Anghel şi a lui Bogdan Miu de a vorbi despre viaţa şi cariera lui la emisiunea "Deşteptarea", de la Europa FM, a informat Libertatea.

Ascultătorii au putut afla astfel că activitatea lui de comentator a început cu stângul. "Primul meci pe care l-am comentat a fost în anul 1991, Corvinul-Sport Club Bacău, jucat la Bacău. Am fost norocos că nu m-au dat afară după acel meci pentru că am fost foarte slab”, a spus Grădinescu.

Amintindu-şi perioada neagră din fotbal în care suspiciunile de blat nu încetau să apară, Emil Grădinescu a povestit că, de-a lungul carierei lui, a comentat şi meciuri aranjate. “Cred că am trecut prin aşa ceva cam de 5-10 ori. Din păcate pentru mine, nu le-am depistat pe toate în timp ce comentam. De multe ori îmi dădeam seama după încheierea partidei”, a explicat el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
 •  01 Mai 2010, 01:20
Postat de pe 30 Aprilie 2010, 18:01

altul ar fi fc vaslui-steaua cand era 4-0 la pauza,urmand ca steaua sa castige matematic titlul in aceea ultima etapa in timp ce la pandurii rapid erau eliminati rapidistii pe capete,nu voi uita niciodata acel meci,in sfarsitului caruia cei de la pandurii se aruncau pe gazon plangand de fericire in urma sutelor de mii de euro primite de la becali,astia suntem cu astia defiliam prin LC ca doar tre sa-si faca si echipele straine golaveraj

era la petrosani, jiul-rapid, nu la pandurii

 •  30 Aprilie 2010, 20:51

daca n-as da meciurile campioni am fi

pipitahiguain
pipitahiguain  •  30 Aprilie 2010, 19:59

e bun comentator la meciurile din anglia gradinescu

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close