FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Emil Jula povesteşte cum a plecat de la "U" Cluj: "Mi-au zis să mă antrenez prin parcuri"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 11:09

Emil Jula a părăsit săptămîna trecută gruparea clujeană şi s-a întors la echipa care l-a trimis în Germania, Oţelul Galaţi. Atacantul a povestit pentru ştiridesport.ro cum a fost alungat de la "U".

Emil Jula s-a întors la Oţelul, echipa de la care a prins transferul către Energie Cottbus, însă a rămas cu un gust amar după ce a fost aruncat ca o măsea stricată de către cei de la "U" Cluj. Jula, 34 de ani, a fost îndepărtat din echipa "şepcilor roşii", după plecarea lui Mihai Teja.

"Modul în care s-a pus problema m-a lăsat fără cuvinte. Mesajul din partea clubului a fost următorul: Pleacă sau te vei antrena prin parcuri! Accept situaţia, dar poate aş fi meritat să se procedeze altfel în ceea ce mă priveşte, avînd în vedere vîrsta şi experienţa pe care o am. Am venit acasă în oraşul meu, eram acasă, voiam să dau totul pentru Universitatea, echipa la care am trăit cea mai frumoasă perioadă.

S-ar fi putut găsi o soluţie, să fi rămas pînă la iarnă poate, nu să fiu forţat să plec brusc. Mă bucur însă că într-un timp scurt mi-am găsit un angajament. Sper ca la noua mea echipă să le demonstrez acelora care s-au comportat astfel cu mine că s-au înşelat. N-am crezut că mi se va întîmpla şi mie, dar trăim în România!", a declarat Emil Jula.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
daithi
daithi  •  10 Septembrie 2014, 10:50
Postat de calinsand pe 09 Septembrie 2014, 11:08

Urat din partea lor! Asta demonsteaza ca viitorul nu suna bine pt U.

nu-nu!!! Daca esti suporter "U" (asa cum dai de inteles prin logo-ul ales), atunci presupun ca iti asumi victoriile, si le pomenesti ca si "victoria noastra". Atunci ai obligatia sa iti asumi si urateniile. Ar fi corect sa spui "urat din partea NOASTRA". Ar fi un comportament mai adult din partea suporterilor "U" sa-si deschida ochii si sa observe cum si cfristii, dar si uistii gresesc si fac tampenii, jignesc pe altii fara un motiv intemeiat numai din orgoliu fals si minciuni despre "ce buni si curati suntem noi si ce dobitoci si mizerii sunt ceilalti". Tampenia nu tine de culorile clubului ci de individualitati.

vio.r
vio.r  •  09 Septembrie 2014, 11:36
Postat de vio.r pe 09 Septembrie 2014, 11:35

True! Inca nu m-am trezit. :)) Scuze si multumesc!

Au corectat si ei.

vio.r
vio.r  •  09 Septembrie 2014, 11:35
Postat de valah_basist pe 09 Septembrie 2014, 11:24

"la trimis"? ce zici de greseala asta? cam mare, nu crezi?

True! Inca nu m-am trezit. :)) Scuze si multumesc!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează