FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA 1-0

Emil Săndoi, după eșecul cu Dinamo: „Un meci cum rar vezi!”

Dinamo a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0. Emil Săndoi (56 de ani), antrenor dâmbovițenilor, a dat vina pe ghinion pentru eșecul din Ștefan cel Mare. +18   FOTO
Dinamo a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0. Emil Săndoi (56 de ani), antrenor dâmbovițenilor, a dat vina pe ghinion pentru eșecul din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 23:23 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 23:23

Dinamo a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0. Emil Săndoi (56 de ani), antrenor dâmbovițenilor, a dat vina pe ghinion pentru eșecul din Ștefan cel Mare. 

Emil Săndoi spune că formația lui a ratat mai multe ocazii decât în oricare alt meci din acest sezon. Chindia a irosit inclusiv o lovitură de la 11 metri, în minutul 83, când Daniel Popa a nimerit bara transversală.

Rednic a renunțat definitiv la doi „grei”: „Regret că nu i-am dat afară mai devreme”
Dinamo - Chindia 1-0
Rednic a renunțat definitiv la doi „grei”: „Regret că nu i-am dat afară mai devreme”

Emil Săndoi, după Dinamo - Chindia: „Un meci cum rar vezi”

„Un meci cum rar vezi. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar mingea efectiv nu a vrut să intre. Penalty ratat, bară singur cu portarul, am avut multe ocazii, cred că am dominat jocul categoric. Sincer, după meci, am intrat în vestiar, erau foarte abătuți jucătorii, dar chiar nu le-am zis nimic. Nu aveam ce să le reproșez, decât o lipsă de inspirație la finalizare.

Am avut oportunitatea să obținem o victorie, am dominat categoric, am avut ocazii poate mai multe decât la toate meciurile de până acum, dar mingea nu a vrut. Golul primit a fost o inadvertență, o minge blocată, care a sărit la adversar. Nu trebuia să ne prindă descoperiți, i-a fost simplu să o bage în poartă. 

Dacă înscriam noi primii, am fi avut mari șanse de a câștiga, pentru că nu vreau să iau nimic din meritele lui Dinamo, era pe muchie de cuțit. Din păcate, se mai întâmplă, dar sper să fie ultima dată”, a spus Emil Săndoi, la Telekom Sport. 

Cum arată clasamentul în Liga 1 după Dinamo - Chindia 1-0

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

MM Stoica, izbucnire în direct: „Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege”

Craioveanu vrea să fie președintele lui CSU Craiova: „Mihai Rotaru nu se retrage definitiv, dar va face asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  14 Decembrie 2021, 08:19

Trânteală gravă domnule, s-au mocirlit combatanții, n-a vrut, mama ei de soartă și destin...Săndoi, Săndoi...!

cornelcc
cornelcc  •  14 Decembrie 2021, 01:10

Domnule Sandoi, prietenul dvs. d-l. Cartu v-ar spune ca acesta este un meci pe care l-a mai vazut ... . In emisiunea “Replay” de pe TVR1 de duminica seara (12 dec. 2021)s-a discutat intens pe tema meciurilor de pe vremea cooperativei, iar o teme abordata a fost exact aceea a “declaratiilor” antrenorilor implicati in blaturi. Comedie mare! Exaact cum ati facut si dvs. in seara asta, incercand sa ne spuneti ca noi am vazut alt meci!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează