FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

MM Stoica, izbucnire în direct: „Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege”

Mihai Stoica, manager general FCSB, îl critică pe Kyros Vassaras, șeful CCA
Mihai Stoica, manager general FCSB, îl critică pe Kyros Vassaras, șeful CCA

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 20:35 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 20:46

Kyros Vassaras, șeful CCA, a susținut astăzi o conferință de presă maraton, de două ore, în care a abordat problema arbitrajelor din România, un subiect dezbătut intens în ultima perioadă. MM Stoica, managerul general de la FCSB, îl contrează pe fostul arbitru, aducând în discuție și anumite „interese” ale grecului.

„Nu ştiu limba greacă şi nu ştiu cum se spune sfidare. Ceea a făcut Vassaras aşa se traduce. Este sfidare la adresa tuturor, pe un salariu mai mare decât cel al şefului FRF, dacă e adevărat ce se scrie. 

Cred că are nişte interese Vassaras, când dă exemple numai de la anumite echipe (n.r. - MM se referă la fazele cu FCSB în prim-plan pe care le-a analizat Vassaras). O să-mi fac şi eu un material cu jucători care simulează obsesiv, de la alte echipe.

Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege fenomenul. Mesajul e destul de clar, în momentul când nominalizezi jucători de la anumite echipe. Nu cred că e normal să ai preşedintele CCA un străin, care înţeleg că nu prea stă în România. Nu cred că poţi evalua un arbitru când îl vezi la TV. Cred că sunt foşti arbitri români care sunt peste Vassaras”, a spus MM la Telekom Sport.

În România, comportamentul jucătorilor e o problemă. Arbitrii greșesc, dar și jucătorii. Ei trișează. Nu există meci fără simulare. Vrem să vedem mai mult fotbal, mai multe decizii corecte. Vom face tot ce putem
Kyros Vassaras, președinte CCA

8.500 de euroar fi salariul lunar al lui Vassaras (cifră neoficială)

Ce nu s-a văzut la conferința lui Vassaras » Detaliile remarcate de reporterul GSP
CCA
Ce nu s-a văzut la conferința lui Vassaras » Detaliile remarcate de reporterul GSP

Kyros Vassaras, șeful CCA: „Stau aproape 20 de zile pe lună în România”

În partea de Q&A a conferinței, Vassaras a fost întrebat de către reporterul GSP Vlad Nedelea câte zile pe lună petrece în România.

Contractul meu presupune să stau 10 zile în România, dar eu stau aproape dublu. Pentru că poți folosi restul zilelor și pentru alte joburi. 

Deci îmi petrec puține zile în Grecia, multe în România, iar în rest sunt în slujba UEFA și FIFA. Dar credeți-mă, dacă stau 30 de zile aici și beau cafea de la 8 la 17, nu aș avea niciodată succesul și realizările pe care le am cu arbitrii români”, a răspuns Vassaras.

Kyros Vassaras: „Arbitrii români sunt cinstiți!”
editorial tudor samuila
Kyros Vassaras: „Arbitrii români sunt cinstiți!”

Arbitrii din Liga 1 greșesc încontinuu de un an și jumătate

Recent, Gazeta Sporturilor a prezentat o analiză a greșelilor de arbitraj din Liga 1.

Statistica arată că erorile nu sunt cu mult mai multe decât erau în sezonul trecut, brigăzile viciau și atunci clasamentul cu hotărârile lor greșite. După 18 etape s-au strâns 75 de greșeli ale arbitrilor, cu 3 în plus față de același moment din stagiunea precedentă. Brigăzile sunt, așadar, slabe în mod constant, ele doar continuă să influențeze rezultatele.

Examen picat: a cerut să joace mai mult la FCSB, dar a fost cel mai slab de pe teren
FCSB
Examen picat: a cerut să joace mai mult la FCSB, dar a fost cel mai slab de pe teren
Sentință de 13 milioane de euro pentru Adrian Mititelu » Victor Pițurcă primește o sumă impresionantă
DECIZIE
Sentință de 13 milioane de euro pentru Adrian Mititelu » Victor Pițurcă primește o sumă impresionantă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
dodo001
dodo001  •  14 Decembrie 2021, 20:16

Meme ar trebui sa tacă, dar să tacă nu așa cum procedeaza. Echipa unde e platit a beneficiat de marea majoritate a erorilor de arbitraj

ccristian0
ccristian0  •  14 Decembrie 2021, 18:30

MM și băieții lui, experți în simulări teatrale, Tănase, Popescu și Olaru se simt amenințați când li se arată mizeriile pe care le comit. Flăcăii ăștia își irosesc talentul și păcălesc fotbalul, Vassaras are mare dreptate! In loc să vedem fotbal adevărat ne certăm dacă a fost sau nu penalty, din cauza unor actorași care sunt plătiți cu zeci de mii de euro că să joace fotbal, nu teatru! Simulările sunt principala cauză a dezastrului din fotbalul românesc, dar asta doare când ți-o spune un străin. Iar MM știe că este unul din principalii vinovați pentru acest simulacru de fotbal!

aress123
aress123  •  14 Decembrie 2021, 14:23
Postat de observator_federal pe 14 Decembrie 2021, 07:28

Și totuși, clasamentele ce se întocmesc pentru cel mai bun fotbalist al anului ascund miza unui alt "titlu de glorie", respectiv cel mai bun fotbalist al Ligii 1, care va ajunge, dirijat, în posesia marelui simulant Florin Tănase (candidat la export, deci musai să îi îmbogățim CV-ul) ... De ce nu se face un chestionar separat, pentru Liga 1? (Să mai observăm și că Niță e mai mult rezervă... deci hai să ne mai umplem de ridicol încă o dată, precedentul desemnării lui Dennis Man creează posibilitatea oricărei noi aberații...)

Are vreo legatura balbaiala ta obsesiva cu subiectul articolului ??? Sau esti doar *** ? varianta B pare cea corecta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează