FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Sentință de 13 milioane de euro pentru Adrian Mititelu » Victor Pițurcă primește o sumă impresionantă

Articol de - Publicat luni, 13 decembrie 2021 16:31 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 17:35

Veste excelentă pentru Victor Pițurcă și ceilalți înscriși la masa credală în dosarul de faliment al Fotbal Club U. Craiova S.A., deschis în 2014 vechii societăți a lui Adrian Mititelu. 

Tribunalul Dolj a dispus recent ca societatea aflată în faliment să fie despăgubită de Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor cu circa 13 milioane de euro, pentru un teren de 43 de hectare din Craiova. 

Mititelu Jr. a intrat în direct și a distrus un jucător: „Am pierdut 10 puncte din cauza lui!” » A anunțat cine preia echipa
FCU Craiova
Mititelu Jr. a intrat în direct și a distrus un jucător: „Am pierdut 10 puncte din cauza lui!” » A anunțat cine preia echipa

Sentința publicată pe portalul just.ro, la 26 noiembrie 2021 arată:  „Obligă pârâta Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor să acorde măsuri compensatorii prin 64.238.400 puncte corespunzătoare suprafeței de teren de 43 ha teren intravilan situat în Municipiul Craiova, în favoarea reclamantei FOTBAL CLUB U. CRAIOVA S.A". E vorba despre un teren din cartierul Craiovița, pe care statul a construit blocuri.

Sentință de 13 milioane de euro pentru Adrian Mititelu » Victor Pițurcă primește o sumă impresionantă

Potrivit legii, un punct are valoarea de un leu. Astfel, cele 64.238.400 puncte înseamnă 64.238.400 de lei, echivalentul a 13 milioane de euro.

Suma va acoperi datoriile către creditori, iar Victor Pițurcă va fi unul dintre cei mai câștigați oameni. Antrenorul se află în fruntea tabelului celor înscrişi la masa credală, cu 6.964.893 euro. Din informațiile GSP, 40% din cele 13 milioane de euro, adică 5,2 milioane de euro, vor intra în conturile familiei lui Adrian Mititelu.

ț

Fostul selecționer a ajuns să reclame această datorie uriașă, în baza deciziei Comisiei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF, din martie 2011, după ce Adrian Mititelu i-a reziliat unilateral contractul cu FC U. Craiova S.A. Pe 26 iunie 2013, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) i-a dat câștig de cauză lui Victor Piţurcă în procesul în care patronul Adrian Mititelu a contestat o decizie a instanțelor din fotbal, conform căreia clubul FC U Craiova SA era obligat să plătească daune.

Din informațiile GSP, Adrian Mititelu va reactiva vechea societate FC U Craiova S.A.

VIDEO Dragomir, despre situația în care se află FCU Craiova: „Dintr-o echipă bună pentru Divizia B au făcut una bună pentru Divizia C!”

Citește și: 

Eugen Trică, relație zbuciumată cu Mititelu: 6 momente controversate » Mesajul transmis de patron din închisoare

FCU Craiova îl așteaptă pe Mutu! Cine va conduce echipa până la pauza de iarnă + vin 5 jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (191)
george.br
george.br  •  14 Decembrie 2021, 21:19
Postat de pickhammer pe 13 Decembrie 2021, 23:58

Bai baiatule,esti o calamitate naturala,nu te mai uita la nimic,fugi si ascunde-te!

:))) Asta e un biet troll, nu te mai consuma!

george.br
george.br  •  14 Decembrie 2021, 21:14
Postat de davidgraham pe 14 Decembrie 2021, 10:25

Esti un prost, un ignorant ! *** !

Mai ai si alte argumente, Clonache?

terranovva
terranovva  •  14 Decembrie 2021, 18:22
Postat de kuba pe 14 Decembrie 2021, 11:58

Uitate-te diseara la omul fara cap Screciu, la Nistor care joaca din amintiri, la Raj care e viitorul clonei in urmatoarea teapa marca Giovani si la batraneii din aparare. De Ivan nu am ce sa zic pentru ca este i existent. Oricum bate UTA diseara! Va asteptam in play out!

Ca tot iti place Spike : era sa faci infarct cand te-ai uitat in spate, dinamo e doar la un punct jumate! Brrrrrrrroooooo

Vezi toate comentariile (191)
Comentează