FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CHINDIA 0-0

Emil Săndoi explică disputa de pe teren cu Mihai Costea: „Se pare că nu m-am făcut înțeles”

Emil Săndoi, antrenor Chindia
Emil Săndoi, antrenor Chindia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 20:00 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 20:42

Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a explicat schimbul de replici aprins pe care l-a avut cu Mihai Costea (32), în timpul meciului cu Viitorul, scor 0-0. 

Introdus pe teren în minutul 69, Mihai Costea și-a supărat antrenorul, care i-a reproșat că nu respectă indicațiile tactice. Atacantul a părut deranjat de observațiile antrenorului, iar Săndoi a explicat la final ce s-a petrecut.

„Am încercat să rămânem cu doi oameni în avanposturi, de asta i-am și apostrofat pe unii dintre ei, pentru că le cerusem altceva în momentul în care au intrat, dar este un punct de moral pentru noi. Se întâmplă (râde). Mă supără un jucător în momentul în care nu respectă ce îi transmite antrenorul. 

Nu vorbesc despre cazul de astăzi, iar asta cred că este valabil pentru toți antrenorii din lume. (n.r. Costea)Trebuia să stea în altă zonă, asta i-am cerut, pentru a bloca anumite culoare. Se pare că nu m-am făcut bine înțeles”, a spus Emil Săndoi la Look Sport.

Emil Săndoi, despre Viitorul - Chindia 0-0: „Rezultat echitabil”

Totodată, antrenorul dâmbovițenilor spune că play-off-ul nu reprezintă un obiectiv pentru Chindia, deși distanța față de locul 6 în prezent este de un singur punct.  

„Jucătorii au avut o oarecare presiune, n-au putut să se exprime la capacitate maximă. Ne-au lipsit foarte mult jucătorii absenți, îmi era frică de acest joc. Mi-aș fi dorit victoria, punctul acesta nu știu cât de mult ne ajută nici pe noi, nici pe Viitorul. Cred că rezultatul este echitabil până la urmă.

Play-off-ul nu este obiectivul nostru. Mai sunt două etape, nu știm ce se va întâmpla în celelalte partide. Și astăzi ne-am dorit victoria, am mai făcut greșeli individuale, am avut câteva oportunități de a înscrie. Poate dacă am fi plecat cu 3 puncte, ne-am fi gândit la play-off. Vrem să jucăm fiecare partidă în parte, să avem determinarea de astăzi, pentru că din acest punct de vedere nu am ce să le reproșez băieților

E adevărat, pe parcurs s-a întâmplat să interpretăm în unele momente greșit jocul, pe final de meci vântul a dus tot timpul mingea spre poarta noastră”, a declarat Săndoi. 

Mai multe știri din Liga 1:

Mircea Rednic și-a anunțat decizia imediat după meci și l-a „înțepat” pe Gică Popescu: „E o junglă aici, m-am săturat! Nimeni nu spune nimic”

Șerdean a dat-o în judecată pe Dinamo! Ce solicită instanței inamicul DDB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mehighms
mehighms  •  18 Martie 2021, 10:19

Ne-au lipsit foarte mult jucătorii absenți :)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează