FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - HERMANNSTADT 0-1

CHINDIA - HERMANNSTADT 0-1 // Emil Săndoi simte presiunea retrogradării după a doua înfrângere consecutivă: „Timpul nu este aliatul nostru” + Ce spune despre arbitrul meciului

Emil Săndoi resimte presiunea retrogradării după înfrângerea Chindiei cu Hermannstadt
Emil Săndoi resimte presiunea retrogradării după înfrângerea Chindiei cu Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 19:43

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a comentat înfrângerea echipei sale cu Hermannstadt, scor 0-1.

Antrenorul dâmbovițenilor se teme că nu are timpul necesar pentru a redresa echipa. Chindia mai are de disputat 3 partide în acest final de sezon, în acest moment ocupând ultima poziție în play-out. 

„Mă îngrijorează faptul că nu mai avem timp la dispoziție să revenim. Am reglat niște probleme din punct de vedere defensiv, cum am făcut la ultimul meci. Am venit aici pe ultima sută de metri, timpul nu este aliatul nostru.

Am luat acel gol din acea lovitură de la 11 metri. Nu pot să știu dacă a fost, nu vreau să condamn sau să critic pe nimeni, dar acolo s-a făcut diferența. Ocaziile mai clare au fost ale noastre. Sperăm să recuperăm și jucătorii accidentați, pentru că ne-au lipsit. În rest, să fiți ferm convinși că vom face tot posibilul să ne vindem cât mai scump pielea. Am încredere în jucătorii mei. O să lucrăm la antrenamente, dar până acum nu am avut când”, a spus Săndoi la finalul partidei, pentru Look Sport.

Emil Săndoi: „Ce să îi fac eu arbitrului?”

Decizia arbitrului Cătălin Popa de a dicta penalty pentru Hermannstadt în debutul reprizei secunde a cântărit decisiv în economia jocului. Totuși, spre deosebire de fotbaliștii săi, Săndoi nu a atacat „centralul” partidei.

„Ce să îi fac eu arbitrului Popa? Faptul e consumat. Dacă spun că a fost golul valabil și nu a fost 11 metri, mă ajută cu ceva? Rezultatul rămâne. Sunt prea supărat, dacă aș face anumite afirmații le-aș regreta după”, a declarat Săndoi.

Chindia - Hermannstadt 0-1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

FCSB. Antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali a dat cărțile pe față: „Am preferat să nu ne certăm pe telecomandă!”

Variantă-șoc lansată în direct la TV: „Tamaș e aproape de Dinamo!” + Țucudean, pe lista „câinilor”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează