FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali a dat cărțile pe față: „Am preferat să nu ne certăm pe telecomandă!”

Gigi Becali (foto), finanțator FCSB, a fost refuzat de Edi Iordănescu
Gigi Becali (foto), finanțator FCSB, a fost refuzat de Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 17:54

Edi Iordănescu (42 de ani), fost antrenor la Gaz Metan Mediaș, a dezvăluit motivul pentru care a refuzat oferta de a prelua FCSB în vara anului trecut.

Iordănescu, antrenor care a calificat Gaz Metan Mediaș în premieră în play-off-ul primei ligi, a fost dorit cu ardoare pe banca roș-albaștrilor de către finanțatorul Gigi Becali (62). Cu toate acestea, fiul fostului selecționer al României a spus „pas” ofertei venite de la București.

La aproape un an distanță, Iordănescu și-a dezvăluit motivele. „Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu”, a spus acesta, la Digi Sport Special.

„Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie!”, a adăugat acesta.

Edi Iordănescu: „Am cerut garanții”

Antrenorul a declarat că înțelege dorința de implicare a patronului, dar că se așteaptă să i se acorde timp pentru a pune în practică ceea ce i se cere.

„Am cerut garanţii, e adevărat. Ca să pot face anumite lucruri aşa cum eu mi-aş dori. 

Înţeleg ca un patron să-ţi spună stilul de joc pe care-l vrea. E ca şi cum ai lua un arhitect şi-i spui ceea ce vrei. Eu îmi asum, dar îţi spun în cât timp pot face asta”, a declarat acesta pentru sursa citată.

La începutul lunii iunie, Edi Iordănescu s-a despărțit oficial de Gaz Metan Mediaș, echipă alături de care a scris istorie. „Niciodată nu voi accepta mediocritatea. Pentru mine, o nouă provocare la Mediaș ar fi însemnat un buget și un plan pentru atacarea cupelor europene”, a motivat antrenorul decizia.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Noi dezvăluiri din interior despre metodele lui Thomas Neubert: „Insuflațiile mi se păreau deranjante. Antrenamentele fizice au fost «dopingul»”

Fierbe Bănia înainte de Craiova - FCSB: „E sortit să fie anul nostru! Suporterii nu vor putea fi opriți dacă luăm campionatul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
steaua.libera
steaua.libera  •  07 Iulie 2020, 11:17

Respect Edi. Tipul e un om serios ce nu accepta sa fie secund.

antisistem2
antisistem2  •  06 Iulie 2020, 22:59
Postat de johnwick_chapter3 pe 06 Iulie 2020, 20:44

Edi acesta inca n-rupt gura targului. Echipele antrenate de el s-au clasat mereu peste cele antrenate de el. Aici nu putem considera cele 3 saptamani petrecute la kvsc. Deocamdata e mai mult tâfna decat, maramite, verticalitate, ce marketeaza el.

Asa este ba laslas, vintilache este un antrenor sublim pentru fc fcsb.

johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  06 Iulie 2020, 20:47
Postat de johnwick_chapter3 pe 06 Iulie 2020, 20:44

Edi acesta inca n-rupt gura targului. Echipele antrenate de el s-au clasat mereu peste cele antrenate de el. Aici nu putem considera cele 3 saptamani petrecute la kvsc. Deocamdata e mai mult tâfna decat, maramite, verticalitate, ce marketeaza el.

*S-au classt mereu sub ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează