FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Noi dezvăluiri din interior despre metodele lui Thomas Neubert: „Insuflațiile mi se păreau deranjante. Antrenamentele fizice au fost «dopingul»”

Laurențiu Reghecampf și Thomas Neubert, în perioada în care colaborau la FCSB
Laurențiu Reghecampf și Thomas Neubert, în perioada în care colaborau la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 14:25

Invitat la GSP Live, Adi Popa (31 de ani), fostul mijlocaș al celor de la FCSB, a făcut dezvăluiri din perioada în care a câștigat trei titluri la rând alături de roș-albaștri (2012-2015).

„Motoreta”, așa cum Adi Popa este poreclit, a colaborat cu Thomas Neubert, vestitul preparator fizic ale cărui metode de pregătire au uimit toată Liga 1.

Pe parcursul emisiunii, acesta a rememorat cât de dure erau antrenamentele FCSB-ului din acea perioadă. Totodată, Adi Popa a mărturisit că a refuzat să ia parte la tratamentele cu insuflații rectale cu ozon.

Adi Popa: „Insuflațiile mi se păreau deranjante”

„N-am făcut insuflații, mi se păreau deranjante. Oricum, acele insuflații nu însemnau doping. «Dopingul» de care am avut parte în timpul lui Reghecampf au fost antrenamentele fizice bine structurate și foarte intense pe care le făceam. 

Doi-trei jucători se duceau și dădeau la rațe, dar ați văzut ce performanțe am ajuns să avem! ”, a spus Adi Popa, la GSP Live.

Thomas Neubert, esențial în succesul FCSB

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor.

În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra. În 2014, Neubert a părăsit FCSB alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi preluând Al-Hilal, în Arabia Saudită.

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV. VIDEO Adi Popa povestește bătaia încasată în Peluza Sud Steaua: „Ne-au alergat în tribune, apoi ne-au dus pe un câmp”

EXCLUSIV VIDEO Laurențiu Reghecampf a fost la un pas de Rapid! Hegemonia FCSB putea să nu existe: „Și grupul nostru ar fi mers acolo”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
helioglobalus
helioglobalus  •  08 August 2020, 12:15

În Românica se fac performanțe cu posteriorul ozonat. Propun ca pe toți jucătorii în cauză să-i cheme Olaru! De pliculețele minune nici un cuvânt...Antidoping pe bune, și o să vedeți cine e Neubert, dacă era ceva de capul lui era pe la City sau Bayern.

sexilianul
sexilianul  •  07 Iulie 2020, 08:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1ianuarie
1ianuarie  •  06 Iulie 2020, 20:12
Postat de rocky2 pe 06 Iulie 2020, 19:46

Adi Popa inainte sa ajunga la fc5b era poreclit Damigeană! Ce motoretă?:)))

Motoreta Carpați care zburdă prin kăkați....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează