FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHINDIA 0-0

CFR CLUJ - CHINDIA 0-0. Emil Săndoi: „Noi am avut ocaziile mai clare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 21:33 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 23:05

Chindia Târgoviște a produs surpriza de până acum a etapei, reușind să plece cu un punct de pe terenul lui CFR Cluj, 0-0.

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, a analizat partida și a lăudat jocul elevilor săi, fiind sigur că au avut ocaziile mai importante.

„Nu am cuvinte prea multe să spun despre adversar. Este un rezultat foarte important pentru noi. A contat că am fost disciplinați și că am făcut prea puține greșeli în defensivă. Dacă stau bine să mă gândesc la ocaziile clare avute, puteam chiar să reușim surpriza.

Din păcate, am fost mai clari pe faza defensivă, decât pe faza ofensivă. Sunt mulțumit de punct și de modul în care jucătorii au respectat ce am stabilit din punct de vedere tactic. Am avut mulți tineri, care au reușit să compenseze lipsa de maturitate. Ne propunem să creștem de la joc la joc și sper să fi reușit. Azi, cele mai clare ocazii le-am avut noi”, a declarat Emil Săndoi la Look Plus.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Chindia

CFR, ținută în șah de trupa lui Emil Săndoi! Cum arată clasamentul acum

Dan Petrescu, tranșant în privința vedetei echipei: „A venit timpul să își găsească altceva!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează