FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHINDIA

CFR CLUJ - CHINDIA 0-0. Dan Petrescu, tranșant în privința vedetei echipei: „A venit timpul să își găsească altceva!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 20:39 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 21:37

Dan Petrescu (52 de ani), antrenor CFR Cluj, a comentat remiza echipei sale cu Chindia Târgoviște, scor 0-0

„Rezultatul nu mă deranjează, dar m-a deranjat felul cum s-a jucat prima repriză. Mă așteptam să văd altceva de la jucătorii noi, dar în fotbal nu știi niciodată cum e bine, să schimbi, să lași aceeași echipă. M-am gândit că e foarte greu pentru jucători să vii de pe sintetic, să joci aici și apoi iar joi. 

Mai avem nevoie de jucători buni ca să schimbe ceva la CFR, dar din păcate mai e o săptămână și nu știu dacă vor fi aduși. Cei de la Chindia au jucat bine, au avut cele mai mari ocazii pe contraatac, dacă băteam noi nu știu dacă era meritat”, a spus Petrescu la Look Sport.

Dan Petrescu: „Omrani nu a adus un plus tot anul”

„Bursucul” a fost cu adevărat dezamăgit de Billel Omrani, atacantul care a fost introdus pe teren în a doua parte. Petrescu a lăsat de înțeles că își dorește ca Omrani să părăsească echipa!

„Păun a adus un plus, Omrani nu, din păcate. Dar nu a făcut asta tot anul. A venit timpul să își găsească altceva, aici nu își mai găsește ritmul. Nu mi-a plăcut deloc cum a intrat astăzi, în schimb Păun a intrat bine, a fost foarte bun”.

Întrebat ce l-a deranjat la arbitrajul „centralului” Florin Marcu, Dan Petrescu a spus: „Tot. În Europa suntem respectați, arbitrați normal. În repriza a doua trebuiau minimum 7-8 minute de prelungire. Nu s-a jucat fotbal. Stăteau pe jos, trăgeau de timp, nu înțeleg de ce pentru că au jucat foarte bine. Îi felicit, am zis și înainte de meci că nu mai e Chindia de anul trecut, nu mai e o echipă mică. Bravo lor, au meritat acest egal”.

Trebuie să ne calificăm, altă soluție nu avem. Va fi la fel, un meci foarte greu, poate un gol va decide calificarea. Dacă nu ne calificăm, nu va fi bine pentru echipă. Dacă ne calificăm, posibil să fie liniște la club. De mâine dimineață sper să văd 5-6 meciuri cu finlandezii, sper să îi citesc bine, să îi ghicesc, să ghicesc și echipa noastră și să ne calificăm, asta e tot ce contează - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Clasament Liga 1

Mai multe știri din Liga 1:

Fabulos! Ce vrea să facă Dinamo cu Diego Capel: „Luni dau răspunsul”

FCSB. „Dennis Man poate să joace oriunde! Are un fotbal total!” » Diamantul lui Becali a vrăjit o legendă a Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
510490352811318
Voicu Pop  •  28 Septembrie 2020, 08:54

Treziti-va pemtru ca *** se distanteaza, mai bine FCSB campioana decat incropeala PSD

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xdfausta
xdfausta  •  28 Septembrie 2020, 06:35
Postat de 1986 pe 28 Septembrie 2020, 00:37

Daca ratati campionatul , faliment scrie pe voi si dispareti in negura istoriei ! cea mai corupta echipa romaneasca, singura din top 10 european !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104312381121787
George Nelu  •  28 Septembrie 2020, 01:43

CFR ul se califica si intra in grupe. 15 milioane de Euro este miza. Ce conteaza un egal cu Chindia. Au destul timp si pentru campionat. FCSB nu mai joaca nimic, iar cu CSU au destul timp in campionat sa ii depaseasca. Asadar Joi se joaca pe 15 milioane Euro. Bafta multa.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează